Duurzame aanpak sportcongres

Wat een succesvol event weer: Het 4e Sporthopaedie Congres! Een samensmelting van sportgeneeskunde en orthopedie, waarbij we een uitgebreid scala aan onderwerpen en expertise samenbrengen voor iedereen die betrokken is bij de begeleiding van sporters, van beginners tot professionals.

Met een indrukwekkende opkomst van 175 deelnemers en een breed scala aan standhouders, creëerden we een dynamische en inspirerende omgeving in Rotterdam Ahoy. Hier konden bezoekers niet alleen deelnemen aan boeiende sessies en workshops, maar ook in contact komen met toonaangevende bedrijven die deze branche ondersteunen, waarbij de nieuwste technologieën en innovaties werden gepresenteerd.

Wat ons congres nog unieker maakte, was onze duurzame aanpak. Door samen te werken met ABN AMRO en gebruik te maken van hun bestaande infrastructuur, konden we efficiënt gebruikmaken van de beschikbare ruimte en middelen, wat resulteerde in een vlekkeloze organisatie en minder ecologische impact.

Het hoogtepunt van het evenement was niet alleen de inhoudelijke rijkdom, maar ook de inspirerende leiding van onze gastheer, Tom van ’t Hek. Met zijn bevlogenheid en expertise wist hij discussies te stimuleren en de interactie tussen deelnemers te bevorderen, waardoor een stimulerende en levendige sfeer ontstond.

En alsof dat nog niet genoeg was, kregen deelnemers de kans om deel te nemen aan een exclusief bezoek aan het ABN AMRO tennistoernooi, waardoor ze niet alleen konden genieten van topsport, maar ook konden netwerken en ontspannen na een dag vol leerzame ervaringen.

Het Sporthopaedie Congres was niet alleen een bron van kennis en inspiratie, maar ook een platform voor het delen van best practices, het opbouwen van waardevolle relaties en het stimuleren van vooruitgang in de sportgeneeskunde en orthopedie. We kijken uit naar de volgende editie, waar we opnieuw streven naar excellentie, innovatie en duurzaamheid.

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Ontdek het succesverhaal van ons spraakmakende Schoudercongres!

Op 15 december hebben we met trots het Schoudercongres georganiseerd, een volledige dag gewijd aan het bevorderen van kennis en netwerken binnen de schouderzorg. Dit buitengewone evenement trok maar liefst 1200 deelnemers, voornamelijk bestaande uit fysiotherapeuten die lid zijn van diverse schoudernetwerken in Nederland, evenals gerenommeerde orthopedisch chirurgen.

Wat maakt ons congres zo speciaal? Het programma is opgebouwd rond drie essentiële pijlers: wetenschap, klinische informatie en beleid & organisatie. Deze veelzijdige benadering biedt een rijke en dynamische leerervaring voor alle deelnemers.

In het wetenschappelijke gedeelte werden korte abstractpresentaties gehouden, waarbij cutting-edge onderzoek en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schouderzorg werden gepresenteerd. Dit bood een waardevol inzicht in de laatste trends en innovaties binnen de sector.

Het klinische segment van het programma bood een diepgaande verkenning van diagnose, behandeling en revalidatie van schoudergerelateerde aandoeningen. Door middel van interactieve sessies met praktische tips kregen deelnemers waardevolle tools en strategieën aangereikt om hun patiënten optimaal te kunnen behandelen.

Last but not least bood het discussieprogramma onder leiding van Casper van Koppenhagen over beleid en organisatie een platform voor belangrijke debatten en kennisuitwisseling. Hier werden actuele kwesties besproken en werden innovatieve benaderingen van schouderzorg onderzocht, met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren en de sector vooruit te helpen.

Het Schoudercongres was niet alleen een bron van educatie, maar ook een unieke gelegenheid voor professionals om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen te smeden. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van dergelijke inspirerende evenementen te organiseren en zo de schouderzorggemeenschap verder te versterken.

Congres in Beeld & Geluid

Jaarlijks terugkerend congres

Doel

Het organiseren van een sportmedisch – arthroscopisch congres voor arthroscopisch chirurgen en sportminded zorgprofessionals. Het congres wordt jaarlijks georganiseerd onder leiding van een congrescommissie onder auspicien van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.

Uitdaging

 1. Het congres moet jaarlijks inhoudelijk zo aantrekkelijk dat er minimaal 200 van de 450 leden komen
 2. De locatie moet ruimte bieden voor een wetenschappelijk programma, workshops en een expositie van ondersteunende bedrijven
 3. De marketing van het evenement moet zodanig zijn dat de leden van de vereniging maar ook overig geinteresseerden weten van het congres en overtuigd worden deel te nemen
 4. Buitenlandse sprekers uitnodigen en netjes en gastvrij ontvangen in Nederland
 5. Zorgen dat het programma op tijd verloopt
 6. Staking op luchthaven Geneve, waardoor de keynote speaker op het laatste moment niet kon komen en online moest presenteren.

Het Resultaat

Wederom een succesvol congres met meer dan 200 enthousiaste deelnemers. Op het laatste moment kunnen schakelen van een live presentatie naar een online presentatie vanuit Zwitserland.

Waardering:

“I consistently tested her stress-level today but I guarantee – She is a rockstar!”
Pieter d’Hooghe, Key note lecturer Aspetar

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledige portfolio of neem eens contact met ons op!

Teamwork makes the dream work

Sports Valley 2023

In april 2022 startten we samen met het maken van plannen voor de organisatie van een sportmedisch congres. Door goed teamwork tussen verschillende partijen (Sports Valley, Excel, ABN AMRO, ABN AMRO Open, Ahoy Rotterdam en Avex) hebben we een topprestatie neergezet.

Doel

Het organiseren van een sportmedisch congres voor alle sport- en topsport minded zorgprofessionals en daarmee Sports Valley nog prominenter op de “topsportkaart” zetten.

Uitdaging

 1. We willen het congres combineren met een topsport-event. Sports Valley heeft goede connecties met de KNLTB. Het ABN AMRO OPEN lijkt een zeer geschikt event voor de doelgroep.
 2. Het beschikbare budget is beperkt.
 3. We willen minimaal 100 deelnemers aan het congres hebben. Het congres vindt voor het eerst plaats, er is geen historie en er zijn weinig contactgegevens beschikbaar van de doelgroep.
 4. We hebben 21 sprekers in het programma. Iedere spreker krijgt 20 minuten en we hebben ook 2 quiz-delen van ieder ca. 20 vragen. Het móet op de minuut nauwkeurig op tijd verlopen.

Het Resultaat

Ad. 1 & 2: ABN AMRO OPEN en beperkt budget
We hebben de samenwerking opgezocht met de ABN AMRO bank. ABN AMRO stelde ons hun minst bezochte symposiumdag tijdens het ABN OPEN tennistoernooi beschikbaar. Daardoor konden kosten voor zaalinrichting en techniek worden gedeeld.
Daarnaast hebben we een groot aantal sponsoren kunnen interesseren om deel te nemen.

Ad. 3: Genereren van deelnemers:
Door een uitgebreide social media campagne en het betrekken van diverse verenigingen waarvoor Excel werkt hebben we uiteindelijk 320 deelnemers kunnen ontvangen in Rotterdam. Een overweldigend aantal!

Ad. 4: Timemanagement
In nauwe samenwerking met dagvoorzitter Tom van ’t Hek is het gelukt om het totale programma op tijd te laten verlopen. We maakten een minutieus draaiboek dat we tot in detail hebben doorgenomen met techniek en de dagvoorzitter. In de ochtend nog een laatste generale repetitie met een aantal sprekers.

Waardering:
Gemiddeld cijfer van de deelnemers: 8,5

 

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledige portfolio of neem eens contact met ons op!

Clinic baanwielrennen in een stadion van EK’s & WK’s!

NVA Jaarcongres 2022

Clinic baanwielrennen in een stadion van EK’s & WK’s!

In een stadion waar Olympisch Kampioen Harrie Lavreysen menig titel binnenhaalde en trainde voor zijn olympisch avontuur, mochten de leden van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie) op 24 juni 2022 hun borst nat maken. Dit jaar kozen we ervoor om het NVA Jaarcongres plaats te laten vinden op een unieke locatie, namelijk: Omnisport te Apeldoorn. Met uitzicht op de training van het NL-team Volleybal werd er eerst een interessant programma gevolgd over ‘Arthroscopic Joint Preservation’.

Toen het programma op zijn einde kwam, was het mogelijk om een clinic baanwielrennen te volgen in het stadion met een capaciteit van maar liefst 5.000 stoelen. Zeker 20 sportieve leden van de NVA schroomden hier niet voor en trokken hun wielerpak aan. Na een instructie mochten ze de baan op. Natuurlijk met voorzitter Jacco Zijl voorop in de strijd. Ook de borrel was ondertussen begonnen op het terras van Omnisport Apeldoorn, onder het genot van een drankje werden de wielrenners aangemoedigd door hun collega’s!

De clinic leverde prachtige beelden op en was daarmee een unieke afsluiting van het NVA Jaarcongres.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

Ultieme flexibiliteit -> lifetime smiles!

MegeGen Masterclass Tomas Lìnkevicìus

Hyperflexibel samenwerken: MegaExperience

We startten in 2019 met het organiseren van deze masterclass. Locatie de Koepelhal in Tilburg. Dit werd het eerste congres in een lange reeks dat werd gecancelled vanwege de Corona Lockdown. Na nog een tweede poging besloten we gezamenlijk tot het organiseren van een online congres. We kozen voor een studio setting en livestream.

Gaandeweg leek het toch mogelijk dit als live bijeenkomst te organiseren. Kortom 3x Change of Plans!
De studio werd omgebouwd en aangevuld met 120 zitplaatsen. Het kantoorgebouw met experience center werd helemaal aangepast aan MegaGen. De reeds beschikbare content van producten werd aangepast en gebruikt om een MegaExperience te creëren.

Wat een flexibiliteit van alle betrokken partijen! Wat een top samenwerking! En wat een geweldig eindresultaat: echt Lifetime Smiles.  Bekijk de video voor een impressie van de dag.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

Diabetesverpleegkundige verplaatst zich in haar doelgroep

V&VN Diabeteszorg Voorjaarsbijeenkomst

Diabetesverpleegkundige verplaatst zich in haar doelgroep

Op 16 juni organiseerde we de V&VN Diabeteszorg Voorjaarsbijeenkomst LIVE in Buitenplaats Kameryck. Een dag die in het teken stond van ‘Diabetes & Voeding; ‘T is een kwestie van balans’. Op een zomerse dag in Kamerik kreeg dit thema kleur met interessante lezingen en workshops.

Wat ontzettend moeilijk is en blijft, niet alleen hier, maar altijd, overal, voor iedereen, is je verplaatsen in een ander. Hoe is het nou om te leven met Diabetes. En voor wie is dat nou relevanter dan voor Diabetesverpleegkundigen. Deze inhoudelijke middag sloten we daarom af met een online game waarmee je ervaart hoe het is voor kinderen om te leven met Diabetes, dag in, dag uit, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hoe beïnvloedt dit je dagelijks leven? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Kortom: Wat is de impact.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

Escaperoom op locatie: Versla je collega’s!

OVO Jaarcongres 2022

Escaperoom op locatie: Versla je collega’s!

Op 19 en 20 mei organiseerde Excel voor de OVO (Orthopaedische Vereniging voor Operatie Assistenten) het OVO Jaarcongres 2022. Dit jaar op een nieuwe locatie; DeFabrique te Utrecht.

Wij weten als geen ander dat een congres niet alleen draait om educatie. Het weerzien van collega’s, het netwerken met je vakgenoten en vooral de energie en lol die je krijgt van een leuke dag uit!

Met dat in ons achterhoofd is het idee voor een ludieke teambuildingsactiviteit ontstaan: Na een ochtend vol kennisoverdracht, gevolgd door een welverdiende lunch, konden de congresdeelnemers beginnen met de activiteit die in het teken stond van spanning, samenwerking, raadsels en plezier: Een escaperoom op locatie! De deelnemers werden onder leiding van een zeer enthousiaste spelbegeleider opgedeeld in groepjes. Zodra de klok begon te tikken, was de adrenaline te voelen in de Foyer van DeFabrique. En niet zonder succes: na iets meer dan 33(!) minuten wist het eerste groepje de kluis te kraken, een nieuw record!

De escaperoom was super!  Graag meer workshops zodat we actief iets kunnen doen. Wij zijn niet gemaakt om stil te zitten. – Deelnemer OVO Jaarcongres

Wat Excel betreft was dit een ware toevoeging voor een congres, want zeg nou zelf: Een wedstrijdje met een team vol leuke mensen is toch het leukste wat er is? Zeker als je wint…

Een vertrouwd congres op een ‘out of the box’ locatie!

NOV Jaarcongres 2022

Een vertrouwd congres op een ‘out of the box’ locatie!

Op 19 & 20 mei organiseerden we het NOV Jaarcongres 2022. Al jaren vindt dit congres plaats in 1931 Congrescentrum te ’s Hertogenbosch. Dit is een vertrouwde locatie voor de NOV en haar leden, maar na een periode van corona wilde de vereniging eens wat anders proberen. Het doel voor ons als congresorganisatie was dan ook om ook op de nieuwe locatie de leden een vertrouwd NOV congres te laten ervaren.

Uitdaging

In het korte tijdsbestek tussen het moment van opdracht en uitvoering, namelijk 3 maanden, een congres organiseren voor 500+ deelnemers op een nieuwe locatie. De locatie die door onze opdrachtgever werd gekozen, DeFabrique Utrecht, een industriële locatie met enorm veel verschillende ruimtes, bracht ook de nodige logistieke uitdagingen met zich mee… Daarbij kwam dat er in de laatste 2 weken voorafgaand aan het congres nog ruim 200 deelnemers zich inschreven voor deelname, waardoor de indeling opnieuw op de kop moest.

Resultaat

In samenwerking met de techniek is er uiteindelijk een topcongres neergezet. Naast de plenaire zaal was er een subzaal waar middels videoverbinding het plenaire programma op beeldschermen te volgen was. De volledig gevulde Copraloods zag er fantastisch uit als Expositieruimte. Een verpletterende feestzaal was de kers op de taart op deze toch wel ‘unieke’ editie van het NOV Jaarcongres.

Het was een ‘Out of the box’-experience die niet snel vergeten zal worden!

Ik vond de locatie erg leuk. Een keer wat anders en sfeervol. Weer goed georganiseerd. – Deelnemer NOV Jaarcongres 2022

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

Najaarsscholing V&VN Diabeteszorg

Najaarsscholing V&VN Diabeteszorg, Diabetes & Hormonaal: ‘Het nieuwe normaal’.

Op vrijdag 3 december 2021 organiseerden wij in samenwerking met de congrescommissie van de V&VN Diabeteszorg een online najaarsscholing.

Doel:

Het informeren van diabetesverpleegkundigen over nieuwe ontwikkelingen in diabeteszorg. Een interessant programma met ruimte voor interactie. Tevens ruimte voor sponsoren.

Uitdaging

In een korte tijd een kwalitatief goede webinar neerzetten met genoeg interactie waardoor deelnemers geen last hebben van het feit dat ze elkaar ‘niet fysiek’ ontmoeten.

Het resultaat:

Een succesvol (online) evenement met ongeveer 150 deelnemers! Hieronder een korte samenvatting:

Na een korte update vanuit het V&VN Diabeteszorg bestuur opende Sarah Siegelaar het programma met een interessante sessie over hormonale ontwikkeling & diabetes. Daarna nam Roel Hoogma het woord over met een lezing over corticosteroïden & behandeling diabetes mellitus. Om iedereen betrokken te houden, streden alle deelnemers na iedere sessie om een gratis congresticket tijdens een Kahoot-quiz. Na een korte pauze gaf Monique Vos een kijkje in de praktijk van een verpleegkundig specialist endocrinologie. Daarna sloot Maurice Bizino af met een helder verhaal over zwangerschap & diabetes en een update omtrent behandeling van Covid-patiënten met diabetes. Tussen de sessies door kregen de sponsoren de kans om hun verhaal te delen middels leuke interviews.

Congres of (online) event organiseren?

Staat u op het punt een congres of event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op ons portfolio of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent congres of evenement!

Bekijk onze diensten

Travelling Fellowship

Travelling fellowship

Voor de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie organiseren wij 3 travelling fellowships per jaar, in samenwerking met SIAGASCOT (It), AGA (D) en Fortius Clinic (UK). Dat is een reis van een week waarbij 3 dagen klinieken in Nederland worden bezocht waarbij de fellows mogen meekijken met het OK programma van de ontvangende chirurgen. Ook worden wetenschappelijke praatjes voorbereid over diverse onderwerpen. Het weekend wordt 1 dag in Nederland en 1 dag in het buitenland besteed aan “sight seeing”. Dan volgen 3 dagen meekijken in de buitenlandse klinieken. De kennismaking met andere klinieken en buitenlandse collega’s maakt het een zeer waardevolle en goed gewaardeerde activiteit.

Excel verzorgt:

 • Het onder de aandacht brengen van de fellowships bij de potentiële doelgroep
 • Het coördineren van de sollicitatie procedure
 • Het onderhouden van de contacten met de diverse klinieken
 • Het organiseren van het programma, boeken van hotels, vluchten & transfers, uitzoeken van restaurants

Stijn Geraets & Joost Willems, orthopedisch chirurg i.o. – Deelnemers Fellowship Italie

“We hebben een geweldig fellowship gehad! Veel dank voor de strakke organisatie!” Stijn Geraets
“Wat betreft het supergoed georganiseerde en te gekke fellowship sluit ik me volledig aan bij wat Stijn zegt. Echt een ervaring om nooit te vergeten!” Joost Willems

Ook een fellowship organiseren of hieraan deelnemen?

Mocht u ook een fellowship willen organiseren? Excel heeft veel goede contacten in buitenlandse en nederlandse klinieken. Neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent fellowship!

Mocht je willen deelnemen aan een fellowship van de NVA, lees hier verder.

 

Event Websites

Event Website

Bij organisatie van een congres is het vaak lastig om al heel vroeg voor aanvang van het congres het programma helemaal rond te hebben. Om (potentiele) deelnemers tussentijds toch goed te kunnen informeren over wat ze kunnen verwachten maken we vaak een speciale website voor het event.

Dit biedt een mooie mogelijkheid om te voorzien in up tot date informatie.

We maakten sites voor:

V&VN Thuiszorgverpleegkundigen:
Eventwebsite voor het Congres Kennis en Kunde van Indiceren

Ga naar www.congresindiceren.nl

SchouderNetwerk Nederland & Schouder Netwerk Vlaanderen
Event website voor het schoudercongres

Ga naar www.schoudercongres.nl/be/eu

Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie
Verenigingswebsite

Ga hier naar www.scopie.org

Sporthopaedie 3.0
Event website

Ga hier naar www.sporthopaedie.nl

Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal
Verenigingswebsite

Ga hier naar www.vfbv.nl

Corporate Event Den Bosch

Corporate event voor 700 gasten in Den Bosch

Voor een van onze vaste klanten organiseerden wij onlangs, in combinatie met een tweedaags congres, een groot event voor alle leden van de vereniging. Het thema van dit jaar, ‘Festival Fever’, uitte zich in een groot festival food court met haute cuisine festival food en een spectaculaire negentiger jaren ‘dansarena’ met hoogteverschillen, talrijke discoballen en partyband.

Festival Terrein

De avond begint met het ontvangst van alle 700 gasten op het festival terrein, waar diverse foodtrucks en live-cooking courts haute cuisine festival food presenteren. Denk bijvoorbeeld aan ‘haute-dogs, buitengewone burgers en de originele pasta parmigiano. Deze culinaire invulling zorgde ervoor dat de gasten konden bijpraten en netwerken en tegelijkertijd konden genieten van een culinair feest met een hoog amusement gehalte.

Spectaculaire Dansarena

Langzaam begeeft de menigte zich naar de dansvloer wanneer de DJ begint te draaien. Wanneer dan ook de ultieme party-band Hot Town begint met de eerste set en alle zintuigen goed de kost krijgen door middel van een waanzinnige licht en geluid show gaat het dak eraf. Voor degenen die het liever wat rustiger houden was er een mooie lounge ruimte ingericht. Deze setting creëerde een echt club idee.

Bekijk onze instagram story voor een live foto- en videoverslag van het feest.

Uw (corporate) event

Staat u op het punt een event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op onze event pagina of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent evenement!

Bekijk onze diensten

NOV Lustrumcongres

De 24e lustrumviering van de NOV

Vrijdag 25 mei jongstleden vierde de NOV hun 24e lustrum met een congres en groots lustrumfeest met als thema “NOV houdt Nederland 120 jaar in beweging”. De dag vond plaats in Amersfoort in De Rijtuigenloods.

Op de dag kwamen zo’n 300 deelnemers bijeen om het congres bij te wonen. Naast het wetenschappelijk programma was er een expositie ingericht waar 12 sponsoren zich presenteerden. Het programma werd afgesloten met een lustrumborrel voor alle deelnemers en exposanten in de standruimte.

Tijdens de borrel werd de congreszaal omgebouwd tot diner zaal. Hier vond later de Lustrum Dinner Show plaats waar zo’n 100 gasten tijdens een culinair diner genoten van diverse optredens.

Eventdesign

Voortbordurend op het thema beweging werd door Excel gezocht naar acts die pasten in de diverse vakgebieden van de orthopedie: sport, dans en extremen in het bewegingsapparaat. Excel organiseerde en regisseerde de dinner shows met optredens van Roxanne de ‘foot juggler’, het ballet duo Youri en Julia van Pop Up Dance die een prachtige dans opvoerden en Freestyle voetbalster Laura Dekker. In weer een ander gedeelte van de Rijtuigenloods ging het diner over in een dansfeest met coverband ‘Got The Vibe’. Ondanks de hoge temperaturen deze dag kregen zij alle gasten op de dansvloer!

Wij kijken terug op een geslaagde lustrumviering van de NOV en zien uit naar het volgende congres!

Bekijk hier onze diensten

EMSOS 2018 Amsterdam

3 daags congres voor 700 internationale medisch specialisten in Amsterdam

 

Van 9-11 mei 2018 vond in het NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam het EMSOS 2018 congres plaats. In totaal kwamen zo’n 700 oncologisch medisch specialisten vanuit 44 landen bijeen om de laatste inzichten te vernemen en daarover informatie uit te wisselen, contacten te leggen en internationale collega’s te ontmoeten. Naast het driedaags congres was er gedurende twee dagen een expositie waar 12 internationale bedrijven zich presenteerden.

Michiel van de Sande:
Het organiseren van een succesvol vernieuwend en verbindend medisch congres is teamwork; en dan is het fijn om de ervaring van Odette en het enthousiasme van Bregje daar aan toe te voegen.

Excel organiseerde het gehele congres van A tot Z:  het genereren en registreren van deelnemers, het werven en contracteren van sponsoren, het coördineren van het wetenschappelijk programma, afhandeling van 400 ingestuurde abstracts, het lanceren van een EMSOS-app en website zijn enkele voorbeelden van dingen die Excel voor deze bijeenkomst regelde.

Naast het driedaags wetenschappelijk programma werden er op woensdagavond en donderdagavond social events georganiseerd door Excel. Op woensdag avond, na de Training Day, vond in het hartje van Amsterdam in Cafe de Waag op de Nieuwmarkt, de welkomstreceptie plaats. Zo’n 400 gasten werden hier verwelkomd en getrakteerd op een Hollands assortiment en bitterballen. Op donderdagavond vond in het Scheepvaartmuseum de EMSOS gala dinner party plaats. Per boot werden de gasten van NH Krasnapolsky over de Amsterdamse grachten naar de feestlocatie gebracht. Daar genoten zij een culinair diner met tussendoor spetterende optredens van onder andere Victor Mids. De avond werd afgesloten met een spectaculair feest met “this is Beethoven”. Al met al een groot succes.

Bent u ook geïnteresseerd in een dergelijk congres? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Excel, voor de organisatie van een excellent congres of event

NOV Jaarcongres 2018 in Den Bosch

Totaalorganisatie van het tweedaags NOV Jaarcongres

Ieder jaar vindt in januari het NOV Jaarcongres plaats. Excel was voor het 17e jaar op rij organisator van deze tweedaagse bijeenkomst in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Prof. Dr. H.W.B. Schreuder – Penningmeester NOV:

Al vele jaren op rij organiseren wij met Excel het NOV jaarcongres. Door intensief contact en optimale samenwerking slagen we er telkens toch weer in verbeteringen in het concept aan te brengen en innovaties toe te passen.  

Op 24 en 25 januari kwamen 1200 vakspecialisten bijeen voor een wetenschappelijk congres en een expositie van 2500 m2 van sponsoren – leveranciers in medische hulpmiddelen. Op donderdagavond werd een groots feest georganiseerd voor leden van de vereniging in het Noordbrabants Museum met een hoogstaand culinair walking dinner en de band Beethoven Legends.

Excel organiseert sinds 2002 het NOV Jaarcongres. De deelnemersregistratie, de coördinatie van de expositie, het contacteren van sprekers en de organisatie van donderdagavondfeest wordt ieder jaar door Excel geregeld. Sinds enkele jaren biedt Excel ook een driver service aan waardoor internationale gasten en sprekers gastvrij ontvangen kunnen worden.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van onze werkzaamheden.

Bent u ook geïnteresseerd in het organiseren van het congres of heeft u andere vragen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze diensten

NVA Lustrumcongres

Tweedaags lustrum congres voor de NVA

Een maal in de 5 jaar organiseert de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie een lustrumcongres. In 2015 op het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Daar kwamen 350 orthopedisch chirurgen, traumachirurgen en sportartsen bijeen wegens de gezamenlijke interesse in de laatste nieuwtjes op arthroscopie gebied en de behandeling van sporttrauma’s.

Prof. Dr. Gino M.M.J. Kerkhoffs – toenmalig voorzitter van de NVA:

In de afgelopen jaren heb ik intensief en met veel plezier samengewerkt met Excel. Excel staat voor mij voor veel enthousiasme binnen het team, innovatieve oplossingen en een enorme service naar de klant toe. It was a big pleasure! en ik kijk uit naar nieuwe events samen!

Excel regelde verschillende dingen. Ten eerste, de komst en ontvangst van 25 internationale sprekers. Daarnaast een faculty dinner op woensdag en een tweedaags wetenschappelijk hoogstaand congres. Ook regelde Excel een sportevenement met beachgolf, vliegeren, kanoen en beachhockey op donderdagavond. Aansluitend was er op donderdagavond een feest in Breakers Beachhouse.

Viert u of uw vereniging binnenkort ook een lustrum? Of zou u een dergelijk congres willen organiseren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie.

Bekijk hier onze diensten

ESSKA Gala Dinner and Social Events

Spectaculair galadiner voor ESSKA in Amsterdam

João Espregueira-Mendes – Former president of ESSKA:

Dear Odette, I want to take a moment to thank you for all the local help you provided before and during the 16th ESSKA Congress in Amsterdam. It has turned out to be such a wonderful event and you giving it the personal “Dutch” touch- added greatly to its value. Thank you again on behalf of all of us at ESSKA for contributing to a great success of our Amsterdam Congress. Kind regards, João Espregueira-Mendes

Het Europees Arthroscopie Congres vond in 2015 plaats in Amsterdam. Excel werd hiervoor gevraagd om alle social events te organiseren gedurende het congres. In nauwe samenwerking met de Congrespresident werd vervolgens een spectaculair galadiner in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam georganiseerd voor ESSKA. 500 gasten genoten hier van een culinair diner onder de sterrenhemel van het Open Pleyn. Daarnaast zorgden optredens van het Nationaal Ballet en Eric Vloeimans voor culturele hoogtepunten tijdens deze avond.

Er werden ook toeristische trips voor de partners van de medisch specialisten georganiseerd naast het ESSKA galadiner. Bovendien was er een indrukwekkende welkomstreceptie in de Schreierstoren te Amsterdam. Verder waren er ook enkele toeristische trips voor accompanying persons.

Zoekt u nog een partner voor het organiseren van uw social events? Of een die u al het werk uit handen kan nemen? Wij wisselen graag eens met u van gedachten.

Neem contact met ons op