EMSOS 2018 Amsterdam

3 daags congres voor 700 internationale medisch specialisten in Amsterdam

 

Van 9-11 mei 2018 vond in het NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam het EMSOS 2018 congres plaats. In totaal kwamen zo’n 700 oncologisch medisch specialisten vanuit 44 landen bijeen om de laatste inzichten te vernemen en daarover informatie uit te wisselen, contacten te leggen en internationale collega’s te ontmoeten. Naast het driedaags congres was er gedurende twee dagen een expositie waar 12 internationale bedrijven zich presenteerden.

Michiel van de Sande:
Het organiseren van een succesvol vernieuwend en verbindend medisch congres is teamwork; en dan is het fijn om de ervaring van Odette en het enthousiasme van Bregje daar aan toe te voegen.

Excel organiseerde het gehele congres van A tot Z:  het genereren en registreren van deelnemers, het werven en contracteren van sponsoren, het coördineren van het wetenschappelijk programma, afhandeling van 400 ingestuurde abstracts, het lanceren van een EMSOS-app en website zijn enkele voorbeelden van dingen die Excel voor deze bijeenkomst regelde.

Naast het driedaags wetenschappelijk programma werden er op woensdagavond en donderdagavond social events georganiseerd door Excel. Op woensdag avond, na de Training Day, vond in het hartje van Amsterdam in Cafe de Waag op de Nieuwmarkt, de welkomstreceptie plaats. Zo’n 400 gasten werden hier verwelkomd en getrakteerd op een Hollands assortiment en bitterballen. Op donderdagavond vond in het Scheepvaartmuseum de EMSOS gala dinner party plaats. Per boot werden de gasten van NH Krasnapolsky over de Amsterdamse grachten naar de feestlocatie gebracht. Daar genoten zij een culinair diner met tussendoor spetterende optredens van onder andere Victor Mids. De avond werd afgesloten met een spectaculair feest met “this is Beethoven”. Al met al een groot succes.

Bent u ook geïnteresseerd in een dergelijk congres? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Excel, voor de organisatie van een excellent congres of event

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor