NOV Jaarcongres 2018 in Den Bosch

Totaalorganisatie van het tweedaags NOV Jaarcongres

Ieder jaar vindt in januari het NOV Jaarcongres plaats. Excel was voor het 17e jaar op rij organisator van deze tweedaagse bijeenkomst in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Prof. Dr. H.W.B. Schreuder – Penningmeester NOV:

Al vele jaren op rij organiseren wij met Excel het NOV jaarcongres. Door intensief contact en optimale samenwerking slagen we er telkens toch weer in verbeteringen in het concept aan te brengen en innovaties toe te passen.  

Op 24 en 25 januari kwamen 1200 vakspecialisten bijeen voor een wetenschappelijk congres en een expositie van 2500 m2 van sponsoren – leveranciers in medische hulpmiddelen. Op donderdagavond werd een groots feest georganiseerd voor leden van de vereniging in het Noordbrabants Museum met een hoogstaand culinair walking dinner en de band Beethoven Legends.

Excel organiseert sinds 2002 het NOV Jaarcongres. De deelnemersregistratie, de coördinatie van de expositie, het contacteren van sprekers en de organisatie van donderdagavondfeest wordt ieder jaar door Excel geregeld. Sinds enkele jaren biedt Excel ook een driver service aan waardoor internationale gasten en sprekers gastvrij ontvangen kunnen worden.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van onze werkzaamheden.

Bent u ook geïnteresseerd in het organiseren van het congres of heeft u andere vragen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor