Escaperoom op locatie: Versla je collega’s!

OVO Jaarcongres 2022

Escaperoom op locatie: Versla je collega’s!

Op 19 en 20 mei organiseerde Excel voor de OVO (Orthopaedische Vereniging voor Operatie Assistenten) het OVO Jaarcongres 2022. Dit jaar op een nieuwe locatie; DeFabrique te Utrecht.

Wij weten als geen ander dat een congres niet alleen draait om educatie. Het weerzien van collega’s, het netwerken met je vakgenoten en vooral de energie en lol die je krijgt van een leuke dag uit!

Met dat in ons achterhoofd is het idee voor een ludieke teambuildingsactiviteit ontstaan: Na een ochtend vol kennisoverdracht, gevolgd door een welverdiende lunch, konden de congresdeelnemers beginnen met de activiteit die in het teken stond van spanning, samenwerking, raadsels en plezier: Een escaperoom op locatie! De deelnemers werden onder leiding van een zeer enthousiaste spelbegeleider opgedeeld in groepjes. Zodra de klok begon te tikken, was de adrenaline te voelen in de Foyer van DeFabrique. En niet zonder succes: na iets meer dan 33(!) minuten wist het eerste groepje de kluis te kraken, een nieuw record!

De escaperoom was super!  Graag meer workshops zodat we actief iets kunnen doen. Wij zijn niet gemaakt om stil te zitten. – Deelnemer OVO Jaarcongres

Wat Excel betreft was dit een ware toevoeging voor een congres, want zeg nou zelf: Een wedstrijdje met een team vol leuke mensen is toch het leukste wat er is? Zeker als je wint…

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor