NVA Lustrumcongres

Tweedaags lustrum congres voor de NVA

Een maal in de 5 jaar organiseert de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie een lustrumcongres. In 2015 op het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Daar kwamen 350 orthopedisch chirurgen, traumachirurgen en sportartsen bijeen wegens de gezamenlijke interesse in de laatste nieuwtjes op arthroscopie gebied en de behandeling van sporttrauma’s.

Prof. Dr. Gino M.M.J. Kerkhoffs – toenmalig voorzitter van de NVA:

In de afgelopen jaren heb ik intensief en met veel plezier samengewerkt met Excel. Excel staat voor mij voor veel enthousiasme binnen het team, innovatieve oplossingen en een enorme service naar de klant toe. It was a big pleasure! en ik kijk uit naar nieuwe events samen!

Excel regelde verschillende dingen. Ten eerste, de komst en ontvangst van 25 internationale sprekers. Daarnaast een faculty dinner op woensdag en een tweedaags wetenschappelijk hoogstaand congres. Ook regelde Excel een sportevenement met beachgolf, vliegeren, kanoen en beachhockey op donderdagavond. Aansluitend was er op donderdagavond een feest in Breakers Beachhouse.

Viert u of uw vereniging binnenkort ook een lustrum? Of zou u een dergelijk congres willen organiseren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie.

Bekijk hier onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor