Over ons

Werkwijze Congresbureau Excel

Werkwijze

Het organiseren van uw congres of evenement met Excel is heel helder. Als full-service congres en event bureau streven wij ernaar u volledig te ontzorgen, maar u als klant bepaalt in hoeverre wij uw werk uit handen nemen. Door ons compacte team is het mogelijk op een persoonlijke wijze met korte lijnen te werken. Dit zorgt voor een intensieve, maar zeker transparante samenwerking wat door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Bekijk eens onze diensten pagina. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook! Wij drinken graag eens een kop koffie met u. Dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Team

Odette de Beer - Kock
Managing Director
E-mail Odette de Beer - Kock
Sylvia van Tulder
Office Manager
E-mail Sylvia van Tulder
Wout de Beer
Project Assistent / Stagiair
E-mail Wout de Beer

Missie & Visie Excel | Voor uw Excellent Congres of Event

Missie & Visie

Missie: Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen en evenementen. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel.

Visie: Wij streven ernaar nu en in de toekomst voor iedere klant een vernieuwende, klantgerichte bijeenkomst neer te zetten. Excel, voor de organisatie van een excellent congres of event.

Geschiedenis Congresbureau Excel | Sail Amsterdam 1990

Geschiedenis

Excel is in april 1995 opgericht door Odette de Beer – Kock. Vanuit haar ervaring als evenementen organisator die zij onder andere heeft opgedaan tijdens het organiseren van Sail Amsterdam in 1990 en als congresorganisator bij het internationale Sandoz, startte zij in 1995 haar eigen bedrijf als freelance congresbureau. In nog geen 25 jaar tijd is Excel uitgegroeid tot een heus begrip in met name de medische congreswereld. Met een compact team van 3 werknemers organiseert Excel (inter)nationale congressen en evenementen binnen en buiten Nederland. Zien wat Excel zoal gedaan heeft de afgelopen tijd? Bekijk hier ons portfolio.