Over ons

Excel bestaat 25 jaar!

Wij danken u hartelijk voor de plezierige samenwerking van afgelopen jaren en verheugen ons erop om nog vele jaren met u te werken aan excellente events.

Wij vroegen enkele van onze relaties om een terugblik op de samenwerking van afgelopen jaren.

Werkwijze

Het organiseren van uw congres of event met Excel is heel helder. Als full-service congres en eventbureau streven wij ernaar u volledig te ontzorgen, maar u als klant bepaalt in hoeverre wij u werk uit handen nemen. Door ons compacte team is het mogelijk op een persoonlijke wijze en met korte lijnen te werken. Dit zorgt voor een intensieve en transparante samenwerking wat door onze klanten als zeer prettig ervaren wordt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Bekijk eens onze diensten pagina. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook! Wij drinken graag eens een kop koffie met u. Dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Het team

06-54 97 39 87
odette@excelcs.nl

Odette de Beer – Kock

Na ruim 30 jaar actief te zijn in de organisatie van evenementen en congressen, waarvan de laatste 25 jaar voor zichzelf, kunnen we wel stellen dat Odette ervaren is. De branche kent geen geheimen voor Odette.

Lees meer over Odette.

06-28 37 55 68
sylvia@excelcs.nl

Sylvia van Tulder – Pulles

Na een HBO opleiding in hotel-, hospitality- and eventmanagement, heeft Sylvia als coördinator gewerkt bij een beursorganisatie & evenementenbureau. Daarna was Sylvia jarenlang Projectmanager bij een beursorganisatie.

Lees meer over Sylvia.

Missie & Visie

Missie: Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen en evenementen. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel.

Visie: Wij streven ernaar nu en in de toekomst voor iedere klant een vernieuwende, klantgerichte bijeenkomst neer te zetten. Excel, voor de organisatie van een excellent congres of event.

Geschiedenis

Excel is in april 1995 opgericht door Odette de Beer – Kock. Vanuit haar ervaring als evenementen organisator die zij onder andere heeft opgedaan tijdens het organiseren van Sail Amsterdam in 1990 en als congresorganisator bij Sandoz Pharma, startte zij in 1995 haar eigen bedrijf: een freelance congresbureau. Daarover leest u hier meer.

In de afgelopen 25 jaar tijd is Excel uitgegroeid tot een heus begrip in met name de medische congreswereld. Met een compact team organiseert Excel (inter)nationale congressen en events binnen en buiten Nederland.

Zien wat Excel zoal gedaan heeft de afgelopen tijd? Bekijk hier ons portfolio.