Over ons

Over ons

Al meer dan 25 jaar brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen, vergaderingen en evenementen.  Wij halen het maximale uit de interactiemogelijkheden . Daarbij staan persoonlijk contact, service-gerichtheid en korte lijnen hoog in het vaandel.

Wij streven ernaar nu en in de toekomst voor iedere klant een vernieuwende, klantgerichte bijeenkomst neer te zetten. Daarbij is, naast kennisoverdracht, interactie tussen deelnemers onderling, maar ook met sprekers en sponsoren een speerpunt. Door veel tijd en moeite te investeren in het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en zoeken naar nieuwe mogelijkheden creëren wij in overleg met onze opdrachtgever een passend design, waarin het ROI van alle stakeholders zo maximaal mogelijk is. Excel, voor de organisatie van een excellent congres!

Werkwijze

Het organiseren van uw (online) congres of event met Excel is heel helder. Als fullservice congres- en eventbureau streven wij ernaar u volledig te ontzorgen. U bepaalt in hoeverre wij u werk uit handen nemen. Door ons compacte team is het mogelijk op een persoonlijke wijze en met korte lijnen te werken. Dit zorgt voor een intensieve en transparante samenwerking wat door onze klanten als zeer prettig ervaren wordt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Bekijk eens onze diensten-pagina. Direct contact opnemen is nog makkelijker! Wij drinken graag, geheel vrijblijvend een kop koffie met u en bekijken dan samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Team

Geschiedenis

Excel is in april 1995 opgericht door Odette de Beer – Kock. Vanuit haar ervaring als evenementenorganisator, welke zij onder andere heeft opgedaan tijdens het organiseren van Sail Amsterdam in 1990 en als congresorganisator bij Sandoz Pharma, startte zij in 1995 haar eigen bedrijf: een freelance congresbureau. Daarover leest u hier meer.

In de afgelopen decennia is Excel uitgegroeid tot een heus begrip in de (medische) congreswereld. Wij organiseren internationale congressen en evenementen, live of online. Dat doen we met een compact gespecialiseerd team. Daarnaast maken we gebruik van freelance medewerkers voor de uitvoering van projecten.

Zien wat Excel zoal gedaan heeft de afgelopen tijd? Bekijk hier ons portfolio.