NOV Lustrumcongres

De 24e lustrumviering van de NOV

Vrijdag 25 mei jongstleden vierde de NOV hun 24e lustrum met een congres en groots lustrumfeest met als thema “NOV houdt Nederland 120 jaar in beweging”. De dag vond plaats in Amersfoort in De Rijtuigenloods.

Op de dag kwamen zo’n 300 deelnemers bijeen om het congres bij te wonen. Naast het wetenschappelijk programma was er een expositie ingericht waar 12 sponsoren zich presenteerden. Het programma werd afgesloten met een lustrumborrel voor alle deelnemers en exposanten in de standruimte.

Tijdens de borrel werd de congreszaal omgebouwd tot diner zaal. Hier vond later de Lustrum Dinner Show plaats waar zo’n 100 gasten tijdens een culinair diner genoten van diverse optredens.

Eventdesign

Voortbordurend op het thema beweging werd door Excel gezocht naar acts die pasten in de diverse vakgebieden van de orthopedie: sport, dans en extremen in het bewegingsapparaat. Excel organiseerde en regisseerde de dinner shows met optredens van Roxanne de ‘foot juggler’, het ballet duo Youri en Julia van Pop Up Dance die een prachtige dans opvoerden en Freestyle voetbalster Laura Dekker. In weer een ander gedeelte van de Rijtuigenloods ging het diner over in een dansfeest met coverband ‘Got The Vibe’. Ondanks de hoge temperaturen deze dag kregen zij alle gasten op de dansvloer!

Wij kijken terug op een geslaagde lustrumviering van de NOV en zien uit naar het volgende congres!

Bekijk hier onze diensten

30 juni 2023

Congres in Beeld & Geluid

Lees hier meer
13 september 2023

College Clubartsen Betaald Voetbal

Lees hier meer
10 juli 2023

Hands on arthroscopiecursus

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor