Najaarsscholing V&VN Diabeteszorg

Najaarsscholing V&VN Diabeteszorg, Diabetes & Hormonaal: ‘Het nieuwe normaal’.

Op vrijdag 3 december 2021 organiseerden wij in samenwerking met de congrescommissie van de V&VN Diabeteszorg een online najaarsscholing.

Doel:

Het informeren van diabetesverpleegkundigen over nieuwe ontwikkelingen in diabeteszorg. Een interessant programma met ruimte voor interactie. Tevens ruimte voor sponsoren.

Uitdaging

In een korte tijd een kwalitatief goede webinar neerzetten met genoeg interactie waardoor deelnemers geen last hebben van het feit dat ze elkaar ‘niet fysiek’ ontmoeten.

Het resultaat:

Een succesvol (online) evenement met ongeveer 150 deelnemers! Hieronder een korte samenvatting:

Na een korte update vanuit het V&VN Diabeteszorg bestuur opende Sarah Siegelaar het programma met een interessante sessie over hormonale ontwikkeling & diabetes. Daarna nam Roel Hoogma het woord over met een lezing over corticosteroïden & behandeling diabetes mellitus. Om iedereen betrokken te houden, streden alle deelnemers na iedere sessie om een gratis congresticket tijdens een Kahoot-quiz. Na een korte pauze gaf Monique Vos een kijkje in de praktijk van een verpleegkundig specialist endocrinologie. Daarna sloot Maurice Bizino af met een helder verhaal over zwangerschap & diabetes en een update omtrent behandeling van Covid-patiënten met diabetes. Tussen de sessies door kregen de sponsoren de kans om hun verhaal te delen middels leuke interviews.

Congres of (online) event organiseren?

Staat u op het punt een congres of event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op ons portfolio of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent congres of evenement!

Bekijk onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor