Reviews

Excel heeft al ruim 25 jaar aan ervaring in de wereld van event- en congresorganisatie. Lees op deze pagina hoe onze klanten de samenwerking ervaren.

 

 

Pieter d’Hooghe
Sports Traumatologist, CMO at Aspetar Orthopaedic and Sports Medicine Hospital in Doha, Qatar.

I consistently tested her stress-level today but I guarantee - She is a rockstar!

NVA 2023

Jaap Schuurmans
Congresvoorzitter en bestuurslid LHOV

Voor een specifieke doelgroep, huisartsen opleiders, werd met het Congresbureau Excel het congres voorbereid. Uiteindelijk heeft dit congres plaatsgevonden op 1 oktober 2021. En het is door alle deelnemers als excellent beoordeelt zowel qua inhoud als qua organisatie. Al gedurende de inhoudelijke voorbereidende fase is na vergelijking van offertes contact gelegd met Odette de Beer door de congresvoorzitter. Gedurende de brainstormsessies over het inhoudelijk programma vielen organisatorische kwaliteiten op als het vast houden aan de grote lijn, de tijdsindeling, haar voorgaande ervaringen, een nauwkeurige verslaglegging en besluiten lijst. Het pro actief mee denken met gedegen voorwerk in het aanvragen van offertes rondom locatie en andere praktische voorzieningen. Een bijzonder bijkomende kwaliteit is het uithoudingsvermogen geweest waarmee gedurende de corona perikelen van de afgelopen jaren vast gehouden is aan het uiteindelijk doel van ons congres. Een grote mate van vertrouwen in elkaars competenties en het creatief vermogen van het Congresbureau hebben ons congres uitermate goed doen slagen.

Landelijke Huisartsen Opleiders Vereniging

Karin Hekman
Voorzitter Schoudernetwerken Nederland

Excel is veel meer dan een congresorganisatie bureau, het oppert ideeën, het regelt, ontzorgt, lost problemen adequaat op, heeft super veel waardevolle contacten, en qua persoon is Odette een uniek mens waarmee je super prettig kunt samenwerken.

Het Schoudercongres

Peter Joosten
College Clubartsen en Consulenten Betaald Voetbal

Al vele jaren is Excel van Odette de Beer c.s. een fijn bedrijf om mee samen te werken bij het organiseren van congressen. In de huidige pandemie ontpoppen zij zich als innovatieve, pro-actieve en zeer betrouwbare partners bij het organiseren van Webinars en online vergaderingen. Dat weet ik als voorzitter van het CCC (College van Clubartsen en Consulenten betaald voetbal) bij het organiseren van onze Webinars en vergaderingen en dat ervaar ik als deelnemer bij NOV en NVA congressen en webinars.

Officemanagement & Congresorganisatie

Maarten Rademakers
Voorzitter Congrescommissie NVA

Excel congresservice gaat door waar concurrenten eindigen. Tomeloze energie, goede begeleiding en uitstekende service. Een aanrader!

NVA Lustrumcongres

Stijn Geraets
Deelnemer NVA Fellowship Italië

Odette en haar collega's hebben voor mij en 3 collega's een travelling fellowship georganiseerd, een reis van 10 dagen langs 6 ziekenhuizen in Nederland en Italië. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles zeer strak georganiseerd was met het gevoel alsof je een VIP gast bent. Vluchten, hotels en restaurants waren allen strak geregeld op de mooiste plaatsen. Veel dank!

NVA Fellowship

Igor Tak
Sportfysiotherapeut, Docent en Klinisch onderzoeker

Op 17 januari jl verzorgde ik samen met sportarts Adam Weir een webinar voor de leden van de Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal. We hebben dit samen met Excel voorbereid en ondanks de beperkingen van het vanuit huis presenteren kwam onze duo presentatie met continue afwisselend presenteren goed uit de verf. Dit is iets wat alleen maar kan met professionele ondersteuning. Bedankt.

VFBV-webinar

Anne de Meulmeester
Oprichter Mindful Health Coaching en spreker op het Stomacongres

Als spreker van een groot congres ben ik geweldig begeleid door de medewerkers van Excel. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf ben ik vriendelijk, persoonlijk en professioneel op weg geholpen.

Congres voor Stomaverpleegkundigen

Rogier Hoek
Voorzitter Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal

We werken met de VFBV al jaren naar tevredenheid met Excel. Odette en haar team staan altijd voor ons klaar en denken mee. Ze hebben een persoonlijke en no nonsens aanpak. De VFBV heeft meerder malen profijt gehad van het grote medische netwerk van Odette. Het laatste jaar zijn de webinars op professionele en creatieve manier opgepakt. Fijne samenwerking!

VFBV jaarcongres- en webinars

Rob Janssen
Orthopedisch chirurg Maxima Medisch Centrum en oud-voorzitter NVA

Ik heb Excel leren kennen als voorzitter van het lokaal comité NOV jaarcongres 2005. Een geweldig jaar van voorbereidingen, veel plezier, snelle communicatie en kordaat optreden van Odette met veel passie en toewijding.

NVA Jaarcongres

Michel T. Rudolphie
Bestuurder Dutch Marines Rowing Challenge - Help Onze Jongens Thuiskomen

Excel is een plezierige organisatie die met de Brabantse openheid garant staat voor professionele ondersteuning en serviceverlening als het gaat om het overbrengen van de juiste boodschap in de juiste omgeving en de juiste sfeer. Ik kan iedereen aanraden om Excel samen te werken.

Mineke Vegter
Clubarts van PEC Zwolle

Door Odette en Excel een congres en event organisatie te noemen, doe je haar tekort. Naast de congressen van het CCC, heeft ze een enorm netwerk met sponsoren, beheert ze onze leden administratie, coördineert ze de bestuursvergaderingen, beheert ze de CCC website, ondersteunt ze onze penningmeester en heeft ze originele ideeën over gezamenlijke acties met andere organisaties voor wie ze werkt zoals de VFBV en de NVA.

College van Clubartsen & Consulenten

Paul Kil
Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Urologie

Door Odette haar efficiënte optreden met steeds een goed oog voor wat kon en mogelijk was is ze gegroeid van een meisje naar lady in de wereld van congresorganisatie. Dit in een tijdperk waarin steeds meer aandacht werd gevraagd voor transparantie en financiële mogelijkheden

NVU Congres