Event organiseren

Event organiseren?

U gaat een event organiseren. Hartstikke leuk! Maar eigenlijk is het best een aardige klus. Zeker als u niet helemaal thuis bent in de event wereld komen er ineens een heel aantal onderdelen bij kijken waar u niet op gerekend had. Dan is het inschakelen van een ervaren eventbureau een slimme keuze, want dat kan u een hoop tijd, risico en onnodige stress schelen.

Excellent evenement laten organiseren

Eventorganisatie door Excel

Naast congresorganisatie is eventorganisatie een van de jarenlange expertises van Excel. Vanuit haar ervaring als eventorganisator richtte directeur Odette de Beer – Kock Excel op. Daarover leest u hier meer.

Sinds 1995 heeft Excel veel mooie, spraakmakende events mogen organiseren. Soms in combinatie met een congres, vaak ook op zichzelf staand. Grote producties zijn fantastisch, maar ook kleinere events vormen vaak een mooie uitdaging. Excel organiseert events variërend van een kleinschalig internationaal speakers diner, tot een grootschalige sit down of walking diner voor 800 personen en van een staffeest voor een (middel)groot bedrijf tot een corporate event in bijvoorbeeld het Vredespaleis.

Excellent evenement laten organiseren

Van A tot Z

De samenwerking tussen opdrachtgever en organisatiebureau is voor ons de basis van een geslaagd event: Deze moet dus ronduit goed zijn! Als tijdens de kennismaking blijkt dat wij een goede match zijn, gaat Excel vol enthousiasme aan de slag met een offerte, gevolgd door een totaalconcept met tijdsplanning. Op basis van uw doelgroep(en), doelstelling(en), wensen en budget ontwerpen we een passend event.

Excel creëert al ruim 25 jaar steeds opnieuw de ultieme omgeving om mensen samen te brengen, te verbinden en een onvergetelijke ervaring te bieden waar jaren later nog over nagepraat wordt. Zo verbinden wij uw doelgroep met uw merk of vereniging. Excel ontwerpt, produceert en realiseert uw excellente event, van A tot Z.

Een kans, een moment

De voorbereiding van een event begint vaak al ruim voor de event datum. Ver van tevoren worden dingen afgestemd en vastgelegd. Meestal is er echter geen generale repetitie. Alles moet in een keer goed; er is maar één kans op één moment. Die kans en dat moment wilt u niet missen. Alle losse ingrediënten moeten op dat moment samenkomen en zorgen voor de ultieme belevenis. Dat vergt een goede voorbereiding. Door haar jarenlange ervaring is Excel hierin gespecialiseerd: U kunt genieten van uw event en uw gasten. Excel zorgt voor een goed verloop van het event.

Uw event laten organiseren door Excel

Organiseert u binnenkort een event en kunt u daar de expertise van Excel goed bij gebruiken? Of wilt u wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op. Excel staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent event!