Evenement laten organiseren

Evenement laten organiseren?

U gaat een evenement organiseren. Hartstikke leuk! Maar eigenlijk is het best een aardige klus. Zeker als u niet helemaal thuis bent in de event wereld komen er ineens een hoop dingen om de hoek waar u niet op gerekend had. Dan is het inschakelen van een ervaren evenementenbureau een slimme keus. Dat kan u namelijk een hoop tijd, risico en onnodige stress schelen.

Excellent evenement laten organiseren

Eventorganisatie door Excel

Naast congresorganisatie is het organiseren van evenementen een van de jarenlange expertises van Excel. Vanuit haar ervaring als event organisator richtte directeur Odette de Beer – Kock Excel op. Daarover leest u hier meer. Sinds 1995 heeft Excel veel mooie, spraakmakende evenementen neergezet. Soms in combinatie met de congressen, maar ook apart. Grote producties zijn fantastisch, maar ook voor kleinere events draaien wij onze hand niet om. Zo organiseerden wij evenementen variërend van een gemoedelijk speaker diner, tot hoogstaande sit down of walking diners voor 800 personen, maar ook van staffeesten tot grote corporate events in bijvoorbeeld het Vredespaleis.

Excellent evenement laten organiseren

Van event design tot uitvoering

In goed overleg en met vol enthousiasme organiseert Excel voor iedere klant een verrassend en uniek event. Dat begint bij het event design en eindigt bij de evaluatie na afloop van het event. Op basis van uw bezoekers, belangen en budget ontwerpen we een passend evenement. Zo creëren we al meer dan 20 jaar de ultieme omgeving om mensen samen te brengen, te verbinden en een onvergetelijke ervaring te bieden waar jaren later nog over nagepraat wordt. Zo verbinden wij uw doelgroep net uw merk of vereniging. Excel ontwerpt, produceert en realiseert uw excellent evenement.

Een kans, een moment

Evenementen worden vaak al lange tijd van te voren geregeld, maar er is geen generale repetitie. Alles moet in een keer goed; er is maar één kans op één moment. Dat vergt goede voorbereiding. Alle losse ingrediënten als de locatie, de catering, de aankleding en het entertainment moeten samen het ultieme effect geven. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een grote up to date database opgebouwd met kennis van de diverse mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij voor ieder evenement de juiste ingrediënten kiezen.

Excellent evenement laten organiseren

Uw evenement laten organiseren door Excel

Organiseert u binnenkort een evenement en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan natuurlijk altijd. Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent evenement!