Corporate Event Den Bosch

Corporate event voor 700 gasten in Den Bosch

Voor een van onze vaste klanten organiseerden wij onlangs, in combinatie met een tweedaags congres, een groot event voor alle leden van de vereniging. Het thema van dit jaar, ‘Festival Fever’, uitte zich in een groot festival food court met haute cuisine festival food en een spectaculaire negentiger jaren ‘dansarena’ met hoogteverschillen, talrijke discoballen en partyband.

Festival Terrein

De avond begint met het ontvangst van alle 700 gasten op het festival terrein, waar diverse foodtrucks en live-cooking courts haute cuisine festival food presenteren. Denk bijvoorbeeld aan ‘haute-dogs, buitengewone burgers en de originele pasta parmigiano. Deze culinaire invulling zorgde ervoor dat de gasten konden bijpraten en netwerken en tegelijkertijd konden genieten van een culinair feest met een hoog amusement gehalte.

Spectaculaire Dansarena

Langzaam begeeft de menigte zich naar de dansvloer wanneer de DJ begint te draaien. Wanneer dan ook de ultieme party-band Hot Town begint met de eerste set en alle zintuigen goed de kost krijgen door middel van een waanzinnige licht en geluid show gaat het dak eraf. Voor degenen die het liever wat rustiger houden was er een mooie lounge ruimte ingericht. Deze setting creëerde een echt club idee.

Bekijk onze instagram story voor een live foto- en videoverslag van het feest.

Uw (corporate) event

Staat u op het punt een event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op onze event pagina of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent evenement!

Bekijk onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor