Diensten

Totale ontzorging en persoonlijke aandacht

Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van (online) congressen en events. Daarbij vinden wij persoonlijk contact en korte lijnen belangrijk. Als congres- en eventbureau streven wij ernaar, nu en in de toekomst, voor iedere klant een vernieuwende en klantgerichte bijeenkomst neer te zetten waarbij wij u totaal ontzorgen.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Odette
Telefoon: 013 544 00 13 Mobiel: 06 549 73 987 E-mail: info@excelcs.nl
Stel een vraag

Online & hybride congressen en webinars

Tijden veranderen en we moeten nog steeds rekening houden met wisselende regels omtrent COVID-19. We zijn diep in de online mogelijkheden gedoken, zodat we voor iedere opdrachtgever het juiste medium kunnen adviseren om toch ook in deze tijd mensen samen te brengen en kennis te delen. Aan de hand van uw doelstellingen selecteren wij voor u het best passende platform om uw event op uit te zenden. Wij coördineren alle werkzaamheden en bespreken met alle partijen gedetailleerd het programma. Immers online moet het kloppen, er valt niets meer bij te sturen. Aan alle details moet vooraf gedacht zijn. Daar zijn wij goed in.

Wilt u uw plannen eens bespreken? Neem contact met ons op! Wij bespreken via Zoom of Teams de mogelijkheden met u. Meer weten over het organiseren van een online event? Klik hier.

 

Congresorganisatie

Een congres draait om kennisdeling, informatieoverdracht en netwerken. Excel houdt zich bezig met de totaal-organisatie van congressen. Dat wil zeggen dat wij met een gedreven en professioneel team zorgen voor de totale organisatie van een excellent congres van A tot Z, waarbij de opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. In overleg ontwerpt Excel een totaalconcept voor uw congres. Wilt u uw plannen eens bespreken? Neem contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Meer weten over congresorganisatie? Klik hier.

Bekijk onze Congres Brochure

Eventorganisatie

In de loop der jaren heeft Excel veel mooie events georganiseerd: Variërend van speakers diner tot corporate event met bijzonder entertainment, van staffeest voor (middel)grote organisatie tot grootse lustrumviering en van (publieks)beurs tot verenigingsfeest: Excel organiseert steeds weer met groot enthousiasme een verrassend en uniek event.

In ons portfolio ziet u een selectie van door Excel georganiseerde events. Meer weten? Neem eens contact met ons op of lees hier meer over event organisatie.

Bekijk onze Event Brochure

Evenementenbureau Excel | Uw excellent congres, beurs of event

Beursorganisatie

Een expositie geeft een extra dimensie aan uw congres en/of event. Het geeft sponsoren de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de doelgroep en het zorgt voor meer interactie tijdens de pauze momenten van uw event. Daarnaast kunnen de sponsorgelden bijdragen aan de realisatie van het event.

Door haar jarenlange ervaring is Excel als geen ander op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent sponsoring en expositie. Daarnaast beschikt Excel over een enorme sponsordatabase. Neem eens contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Event Design

Goed nadenken over de manier waarop u uw event budget gaat besteden. Welk doel heeft u voor ogen en hoe kunt u dat bereiken? De wereld om ons heen verandert, moet uw event niet mee ontwikkelen en zich aanpassen aan deze veranderingen? Daarover gaat Event Design. De Event Design methode maakt gebruik van het Event Canvas TM. Een handige tool om uw stakeholders in kaart te brengen, bewuste keuzes te maken in het ontwerpproces en uiteindelijk een innovatief event te ontwerpen wat past bij de wensen en eisen van uw doelgroep en binnen uw doelstellingen.

Odette is Certified Event Designer level 3, zij informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Office management

Voor diverse vereniging voert Excel het officemanagement uit. Dat wil zeggen dat het betreffende bestuur door Excel ondersteund wordt bij de organisatie van haar activiteiten, congressen, de (leden)administratie, communicatie naar leden, het maken en onderhouden van de website, het leggen en onderhouden van contacten met eventuele sponsoren etc.