Diensten

Totale ontzorging en persoonlijke aandacht

Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen en evenementen. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Als evenementenbureau streven wij ernaar nu en in de toekomst voor iedere klant een vernieuwende, klantgerichte bijeenkomst neer te zetten waarbij wij u totaal ontzorgen.

Heeft u een vraag?

Stel hem aan Odette
Telefoon: 013 544 00 13 Mobiel: 06 549 73 987 E-mail: info@excelcs.nl
Stel een vraag

Congresorganisatie

Een congres draait om kennisdeling, informatieoverdracht en netwerken. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de wetenschappelijke commissie en onze projectmanagers wordt een totaal concept voor uw congres ontwikkeld. Excel congresservice houdt zich bezig met de totaal-organisatie van congressen, maar u kunt ons ook in huren voor onderdelen. Met een gedreven en professioneel team zorgen wij voor de organisatie van een excellent congres, waarbij de initiatiefnemer volledig wordt ontzorgd. Wilt u uw plannen bespreken? Neem gerust contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie bespreken wij met u de mogelijkheden.

Evenementen organisatie

Excel heeft vele mooie evenementen georganiseerd. Variërend van een speakersdiner, staffeest van een ziekenhuis, feestelijke diners met bijzonder entertainment, diverse verenigingsfeesten, grootse lustrumviering in het Vredespaleis tot een publieksbeurs voor patiënten.  Excel organiseert in nauwe samenwerking en met vol enthousiasme een verassend en vernieuwend evenement voor u! Een indruk krijgen van georganiseerde evenementen? Bekijk ons portfolio.

Expo service

Een expositie of informatiemarkt geeft een extra dimensie aan uw congres. Het geeft uw sponsoren de ultieme manier zich te presenteren aan de doelgroep én het levert een mogelijkheid om uw bijeenkomst sluitend te maken. Door jarenlange ervaring is Excel als geen ander op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent sponsoring en expositie. Wij adviseren u graag over de opzet en organisatie van uw expositie!

Office management

Voor diverse vereniging voert Excel het officemanagement uit. Dat wil zeggen dat het betreffende bestuur ondersteund wordt bij de organisatie van activiteiten/ congressen, de (leden)administratie, communicatie naar leden, maken en onderhouden van de website, leggen en onderhouden van contacten met eventuele sponsoren.