Diensten

Totale ontzorging en persoonlijke aandacht

Sinds 1995 brengt Excel mensen samen door het organiseren van congressen en evenementen. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Als congres- en evenementenbureau streven wij ernaar, nu en in de toekomst, voor iedere klant een vernieuwende, klantgerichte bijeenkomst neer te zetten waarbij wij u totaal ontzorgen.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Odette
Telefoon: 013 544 00 13 Mobiel: 06 549 73 987 E-mail: info@excelcs.nl
Stel een vraag

Evenementenbureau Excel | Uw excellent congres of event

Congresorganisatie

Een congres draait om kennisdeling, informatieoverdracht en netwerken. Excel houdt zich bezig met de totaal-organisatie van congressen. Dat wil zeggen dat wij met een gedreven en professioneel team zorgen voor de organisatie van een excellent congres, waarbij de initiatiefnemer volledig wordt ontzorgd. In overleg met de opdrachtgever en de wetenschappelijke commissie ontwerpt een van onze projectmanagers een totaal concept voor uw congres. Wilt u uw plannen eens bespreken? Neem gerust contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie bespreken wij de mogelijkheden met u. Meer weten over congresorganisatie? Klik hier.

Bekijk onze Congres Brochure

Evenementenbureau Excel | Uw excellent congres of event

Evenementen organisatie

In de loop der jaren heeft Excel veel mooie evenementen neergezet. Soms in combinatie met congressen, maar ook apart. Variërend van een speakersdiner, corporate events, staffeest van een ziekenhuis, feestelijke diners met bijzonder entertainment, diverse verenigingsfeesten, grootse lustrumviering in het Vredespaleis tot een publieksbeurs. In ons portfolio ziet u een selectie van door Excel georganiseerde events. In goede samenwerking en met vol enthousiasme organiseren wij voor iedere klant een verrassend en uniek event. Meer weten? Neem eens contact met ons op of lees hier meer over event organisatie.

Bekijk onze Event Brochure

Evenementenbureau Excel | Uw excellent congres, beurs of event

Expo service

Een expositie of informatiemarkt geeft een extra dimensie aan uw congres. Het geeft uw sponsoren de ultieme manier zich te presenteren aan de doelgroep én het levert een mogelijkheid om uw bijeenkomst sluitend te maken. Door jarenlange ervaring is Excel als geen ander op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent sponsoring en expositie. Wij adviseren u graag over de opzet en organisatie van uw expositie!

Office management door Excel | Uw excellent evenementenbureau

Office management

Voor diverse vereniging voert Excel het officemanagement uit. Dat wil zeggen dat het betreffende bestuur ondersteund wordt bij de organisatie van activiteiten/ congressen, de (leden)administratie, communicatie naar leden, maken en onderhouden van de website, leggen en onderhouden van contacten met eventuele sponsoren.