Duurzame aanpak sportcongres

Wat een succesvol event weer: Het 4e Sporthopaedie Congres! Een samensmelting van sportgeneeskunde en orthopedie, waarbij we een uitgebreid scala aan onderwerpen en expertise samenbrengen voor iedereen die betrokken is bij de begeleiding van sporters, van beginners tot professionals.

Met een indrukwekkende opkomst van 175 deelnemers en een breed scala aan standhouders, creëerden we een dynamische en inspirerende omgeving in Rotterdam Ahoy. Hier konden bezoekers niet alleen deelnemen aan boeiende sessies en workshops, maar ook in contact komen met toonaangevende bedrijven die deze branche ondersteunen, waarbij de nieuwste technologieën en innovaties werden gepresenteerd.

Wat ons congres nog unieker maakte, was onze duurzame aanpak. Door samen te werken met ABN AMRO en gebruik te maken van hun bestaande infrastructuur, konden we efficiënt gebruikmaken van de beschikbare ruimte en middelen, wat resulteerde in een vlekkeloze organisatie en minder ecologische impact.

Het hoogtepunt van het evenement was niet alleen de inhoudelijke rijkdom, maar ook de inspirerende leiding van onze gastheer, Tom van ’t Hek. Met zijn bevlogenheid en expertise wist hij discussies te stimuleren en de interactie tussen deelnemers te bevorderen, waardoor een stimulerende en levendige sfeer ontstond.

En alsof dat nog niet genoeg was, kregen deelnemers de kans om deel te nemen aan een exclusief bezoek aan het ABN AMRO tennistoernooi, waardoor ze niet alleen konden genieten van topsport, maar ook konden netwerken en ontspannen na een dag vol leerzame ervaringen.

Het Sporthopaedie Congres was niet alleen een bron van kennis en inspiratie, maar ook een platform voor het delen van best practices, het opbouwen van waardevolle relaties en het stimuleren van vooruitgang in de sportgeneeskunde en orthopedie. We kijken uit naar de volgende editie, waar we opnieuw streven naar excellentie, innovatie en duurzaamheid.

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor