Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Ontdek het succesverhaal van ons spraakmakende Schoudercongres!

Op 15 december hebben we met trots het Schoudercongres georganiseerd, een volledige dag gewijd aan het bevorderen van kennis en netwerken binnen de schouderzorg. Dit buitengewone evenement trok maar liefst 1200 deelnemers, voornamelijk bestaande uit fysiotherapeuten die lid zijn van diverse schoudernetwerken in Nederland, evenals gerenommeerde orthopedisch chirurgen.

Wat maakt ons congres zo speciaal? Het programma is opgebouwd rond drie essentiële pijlers: wetenschap, klinische informatie en beleid & organisatie. Deze veelzijdige benadering biedt een rijke en dynamische leerervaring voor alle deelnemers.

In het wetenschappelijke gedeelte werden korte abstractpresentaties gehouden, waarbij cutting-edge onderzoek en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schouderzorg werden gepresenteerd. Dit bood een waardevol inzicht in de laatste trends en innovaties binnen de sector.

Het klinische segment van het programma bood een diepgaande verkenning van diagnose, behandeling en revalidatie van schoudergerelateerde aandoeningen. Door middel van interactieve sessies met praktische tips kregen deelnemers waardevolle tools en strategieën aangereikt om hun patiënten optimaal te kunnen behandelen.

Last but not least bood het discussieprogramma onder leiding van Casper van Koppenhagen over beleid en organisatie een platform voor belangrijke debatten en kennisuitwisseling. Hier werden actuele kwesties besproken en werden innovatieve benaderingen van schouderzorg onderzocht, met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren en de sector vooruit te helpen.

Het Schoudercongres was niet alleen een bron van educatie, maar ook een unieke gelegenheid voor professionals om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen te smeden. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van dergelijke inspirerende evenementen te organiseren en zo de schouderzorggemeenschap verder te versterken.

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor