Een vertrouwd congres op een ‘out of the box’ locatie!

NOV Jaarcongres 2022

Een vertrouwd congres op een ‘out of the box’ locatie!

Op 19 & 20 mei organiseerden we het NOV Jaarcongres 2022. Al jaren vindt dit congres plaats in 1931 Congrescentrum te ’s Hertogenbosch. Dit is een vertrouwde locatie voor de NOV en haar leden, maar na een periode van corona wilde de vereniging eens wat anders proberen. Het doel voor ons als congresorganisatie was dan ook om ook op de nieuwe locatie de leden een vertrouwd NOV congres te laten ervaren.

Uitdaging

In het korte tijdsbestek tussen het moment van opdracht en uitvoering, namelijk 3 maanden, een congres organiseren voor 500+ deelnemers op een nieuwe locatie. De locatie die door onze opdrachtgever werd gekozen, DeFabrique Utrecht, een industriële locatie met enorm veel verschillende ruimtes, bracht ook de nodige logistieke uitdagingen met zich mee… Daarbij kwam dat er in de laatste 2 weken voorafgaand aan het congres nog ruim 200 deelnemers zich inschreven voor deelname, waardoor de indeling opnieuw op de kop moest.

Resultaat

In samenwerking met de techniek is er uiteindelijk een topcongres neergezet. Naast de plenaire zaal was er een subzaal waar middels videoverbinding het plenaire programma op beeldschermen te volgen was. De volledig gevulde Copraloods zag er fantastisch uit als Expositieruimte. Een verpletterende feestzaal was de kers op de taart op deze toch wel ‘unieke’ editie van het NOV Jaarcongres.

Het was een ‘Out of the box’-experience die niet snel vergeten zal worden!

Ik vond de locatie erg leuk. Een keer wat anders en sfeervol. Weer goed georganiseerd. – Deelnemer NOV Jaarcongres 2022

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor