Terugblik op 25 jaar samenwerken

“Excel is veel meer dan een congresorganisatie bureau, het oppert ideeën, het regelt, ontzorgt, lost problemen adequaat op, heeft super veel waardevolle contacten, en qua persoon is Odette een uniek mens waarmee je super prettig kunt samenwerken.”

Karin Hekman, voorzitter SchouderNetwerken Nederland
Lees hier de volledige terugblik op de samenwerking.

“Het eerste contact dateert al van meer dan 20 jaar geleden, Odette was nog een meisje… Door haar efficiënt optreden met steeds een goed oog voor wat kon en mogelijk was in een tijdperk waarin steeds meer aandacht werd gevraagd voor transparantie en financiële mogelijkheden is zij gegroeid van meisje naar lady in de wereld van congresorganisatie. Hopelijk maken wij de tijd nog mee dat zij als `grande dame` geëerd zal worden.”

Paul Kil, uroloog, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Urologie
Lees hier zijn terugblik op de samenwerking.

 

“Ik heb Excel leren kennen als voorzitter van het lokaal comité NOV jaarcongres 2005. Een geweldig jaar van voorbereidingen, veel plezier, snelle communicatie en kordaat optreden van Odette met veel passie en toewijding.”

Rob Janssen, orthopedisch chirurg Maxima Medisch Centrum
Lees hier zijn terugblik op de samenwerking.

“Na vele jaren stilte hebben we recentelijk weer mogen samenwerken. Hierbij liet Excel haar maatschappelijke bijdragen zien door pro bono zorg bij te dragen aan bijeenkomsten van internationale bijeenkomsten van Make-A-Wish International. Momenteel is Excel nauw betrokken bij het organiseren van een symposium over PTSS door de Dutch Marines Rowing Challenge i.s.m. de stichting Help Onze Jongens Thuiskomen.”

Excel is een plezierige organisatie die met de Brabantse openheid garant staat voor professionele ondersteuning en serviceverlening als het gaat om het overbrengen van de juiste boodschap in de juiste omgeving en de juiste sfeer. Ik kan iedereen aanraden om Excel samen te werken. Rest mij Excel van harte te feliciteren met deze zilveren jubileum.

Proost en houdoe!

Michel T. Rudolphie, Bestuurder – Toezichthouder – Adviseur
Lees hier zijn terugblik op de samenwerking.

Door Odette en Excel een congres en event organisatie te noemen, doe je haar tekort. Naast de congressen van het CCC, heeft ze een enorm netwerk met sponsoren, beheert ze onze leden administratie, coördineert ze de bestuursvergaderingen, beheert ze de CCC website, ondersteunt ze onze penningmeester en heeft ze originele ideeën over gezamenlijke acties met andere organisaties voor wie ze werkt zoals de VFBV en de NVA. Dankzij Odette, versturen we nu een paar keer per jaar een nieuwsbrief.

Odette is een absolute duizendpoot en ik bewonder haar professionele en positieve manier van werken.

Mineke Vegter, sportarts, Clubarts PEC Zwolle
Lees hier Mineke’s volledige terugblik op de samenwerking.