25 jaar Excel!

1 april 2020 bestaan wij 25 jaar! Om dit te vieren hebben we aantal opdrachtgevers gevraagd om een terugblik op de samenwerking. Lees onderstaand Rob Janssen, orthopedisch chirurg, vlg. voorzitter Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, voorzitter NOV 2003.

 

Hoe ben je ooit bij Excel terecht gekomen?

Ik heb Excel leren kennen als voorzitter van het lokaal comité NOV jaarcongres 2005. Een geweldig jaar van voorbereidingen, veel plezier, snelle communicatie en kordaat optreden van Odette met veel passie en toewijding. Het congres in Eindhoven was een groot succes met een ongeëvenaard galafeest in het Evoluon vol futuristische attracties. Het succes is ook met het organiserend comité in stijl gevierd in Clos St Denis.

Hoe lang werk je al samen met Excel?

Ik werk dus met haar samen sinds 2004. Van 2011-2014 waren we intensief betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, energiek duo in het bestuur. Altijd een luisterend oor en groot oplossend vermogen met ‘human touch’.

Wat is het hoogtepunt dat jullie samen beleefd hebben?

Hoogtepunt is voor mij de vriendschap die is ontstaan uit deze samenwerken privé met onze beide gezinnen.

Welk grappig moment staat je het meest bij?

Er zijn veel heuglijke momenten, een zeker grappig blijft de afdaling naar de kelder van Clos St Denis om een Calvados te drinken uit 1968 als afsluiting van het Jaarcongres 2005 en de terugtocht ”Nochtans sneeuw het”…

Wil je verder nog iets kwijt/delen?

Ik wil Excel Congresservice en in het bijzonder Odette feliciteren met haar 25 jarig jubileum en veel succes wensen in de toekomst.

Wil u nog meer terugblikken lezen, kijk dan hier.