25 jaar Excel!

Odette ken ik sinds 1990 waar we als collega’s werkten bij toenmalig farma organisatie Sandoz in Uden. Gezamenlijk hebben gewerkt aan mooie programma’s voor internisten en cardiologen zowel nationaal als internationaal (Marrakesh) ter ondersteuning van de introductie van diverse geneesmiddelen. Mooie programma’s met een gezonde verdeling van wetenschap en ontspanning.

In een latere fase, inmiddels was Sandoz overgegaan in Novartis, en zelf woonde en werkte ik in Zwitserland, heb ik met Odette mogen samen werken aan een internationale bijeenkomst voor onze global Lescol (cholesterolverlagend geneesmiddel) research medewerkers. Een driedaagse bijeenkomst in het oude stadhuis van Amsterdam met als hoogtepunt (en voor sommige een dubieus dieptepunt) een rondleiding op de wallen van Amsterdam in samenwerking met Camilla Pleasure Tours. Zelf zag ik de afsluiting van deze tour in de plaatselijke bierbrouwerij als hoogtepunt J

Tot in de puntjes werd ook deze bijeenkomst voorbereid. Zo ook het opvragen van de schoenmaat aan buitenlandse deelnemers onder het excuus dat dit bepalend zou zijn voor de toeristenbelasting in Nederland. Het gevolg was dat als verrassing voor iedereen bij aankomst een paar Hollandse klompen klaar stonden in de juiste maat (en met het thema van de bijeenkomst op de klomp)

 

Na vele jaren stilte hebben we recentelijk weer mogen samenwerken. Hierbij liet Excel haar maatschappelijke betrokkenheid zien door zorg te dragen voor de internationale bijeenkomsten van Make-A-Wish International. Momenteel is Excel nauw betrokken bij het organiseren van een symposium over PTSS door de Dutch Marines Rowing Challenge i.s.m. de stichting Help Onze Jongens Thuiskomen.

Excel is een plezierige organisatie die met de Brabantse openheid garant staat voor professionele ondersteuning en serviceverlening als het gaat om het overbrengen van de juiste boodschap in de juiste omgeving en de juiste sfeer. Ik kan iedereen aanraden om Excel samen te werken. Rest mij Excel van harte te feliciteren met deze zilveren jubileum. Proost en houdoe!

Michel T. Rudolphie

Wil u nog meer terugblikken lezen, kijk dan hier.