V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2024

 • Waar:
  NBC Congrescentrum
  Blokhoeve 1
  3438 LC
  Nieuwegein
  Nederland
 • Wanneer:
  12/11/2024 - 12/11/2024
  09:00 - 18:00
 • Accreditatie door:
  V&VN

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres?

  Ja, u dient zich in te schrijven voor dit evenement. Echter is dit nog niet mogelijk. Binnenkort kan dit hier.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Over V&VN Stomaverpleegkundigen

V&VN Stomaverpleegkundigen is de afdeling binnen V&VN van en voor stomaverpleegkundigen intra-en extramuraal. De afdeling zet zich in voor profilering, ondersteuning, belangenbehartiging en professionalisering van stomaverpleegkundigen. De V&VN Stomaverpleegkundigen behartigt de belangen en werkt aan het positioneren van de stomaverpleegkundigen als beroepsgroep. Samen maken we het verschil voor de mens achter de stomadrager.

Lid worden? Kijk hier: https://www.venvn.nl/afdelingen/stomaverpleegkundigen/lid-worden/

Over het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2024

Ieder jaar vindt er een congres voor Stomaverpleegkundigen plaats. 

Het congres wordt georganiseerd door de Projectgroep Congres i.s.m. Excel. Het programma wordt gevuld met plenaire sessies (waarvan de Algemene Ledenvergadering onderdeel is) en een parallel programma met interactieve workshops. Ook de sponsoren zijn aanwezig en kun je op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Het congres wordt afgesloten met een hapje en drankje. De V&VN Stomaverpleegkundigen komen samen op dinsdag 12 november 2024. Ben jij erbij?

Programma

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein

Alle informatie over bereikbaarheid met OV en/of auto vindt u hier: https://nbccongrescentrum.nl/bezoekersinformatie/

 

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?

Congres V&VN Ambulancezorg 2024
07/10/2024 - 07/10/2024 : Hilversum