V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2022

 • Waar:
  NBC Nieuwegein
  Blokhoeve 1
  3438 LC
  Nieuwegein
  Nederland
 • Wanneer:
  10/11/2022 - 10/11/2022
  09:00 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres?

  Ja, u dient zich in te schrijven voor dit evenement. Echter is dit nog niet mogelijk. Binnenkort kan dit hier.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over V&VN Stomaverpleegkundigen

De V&VN Stomaverpleegkundigen behartigt de belangen en werkt aan het positioneren van de stomaverpleegkundigen als beroepsgroep. Samen maken we het verschil voor de mens achter de stomadrager.

Ieder jaar vindt er een congres voor Stomaverpleegkundigen plaats. 

Het congres wordt georganiseerd door de Projectgroep Congres i.s.m. Excel. Het programma wordt gevuld met plenaire sessies (waarvan de Algemene Ledenvergadering onderdeel is) en interactieve workshops. Ook de sponsoren zijn aanwezig en kun je op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Het congres wordt afgesloten met een hapje en drankje. De V&VN Stomaverpleegkundigen komen samen op 10 november in het NBC Nieuwegein. Ben jij erbij?

Lees hier meer over de vorige editie

Programma

Locatie

Het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres vindt plaats in NBC Nieuwegein.

Adres
 • Blokhoeve 1
 • 3438 LC, Nieuwegein
 • Nederland

 

 

Bereikbaarheid

Met de auto

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Met het openbaar vervoer

Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Parkeerkosten

Parkeren bij het NBC Nieuwegein is gratis. Er zijn 1200 parkeerplaatsen.

Ook interessant?