Organisatie expositie sponsoren

Concept standbouw voor sponsoren

Voor een van onze vaste klanten organiseerden wij onlangs een tweedaags medisch congres. Parallel aan dat programma wordt een expositie georganiseerd voor en door sponsoren afkomstig uit de medische hulpmiddelen industrie.

Door de steeds wisselende maatregelen werd het besluit om toch live te gaan laat genomen. Veel sponsoren hadden daardoor niet de middelen en niet de tijd om een stand te organiseren. Wij wilden de sponsoren een alternatief bieden waardoor zij totaal ontzorgd zouden worden en zouden kunnen besparen in kosten voor het plaatsen van hun stand.

In goede samenwerking met Van der Maarel Sfeermeesters hebben wij een concept ontwikkeld met stands in diverse afmetingen. Men kon een keuze maken uit diverse items voor de inrichting zodat het “standaard concept” toch voor ieder een unieke stand opleverde. Standhouders konden op de namiddag voor aanvang van het congres hun stand verder inrichten met eigen productgebonden materialen.

Excel bedacht het concept en coördineerde de individuele bestellingen, prints en overige uitingen van de bedrijven.

Voordelen:

  • CO2 besparing doordat alles door 1 bedrijf wordt opgebouwd ipv dat er 25 verschillende standbouwers in de weer zijn om alle stands op te bouwen
  • Er is een eenheid in de ruimte doordat het concept voor iedereen hetzelfde was. Dat maakt dat ook de kleinere stands deel uitmaken van het groter geheel. Normaliter vallen die vaak weg in de ruimte waar grote stands komen te staan
  • De drempel van deelnemers om “een stand binnen te gaan” was veel lager, omdat de hele ruimte dezelfde sfeer had.
  • Tijds- en energie besparing voor de projectmanagers van de verschillende firma’s
  • Kostenbesparing doordat 1 bedrijf opbouwt en wij alles coördineren.

Uw beurs of congres?

Staat u op het punt een beurs of congres te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op onze event pagina of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent evenement!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor