Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Op vrijdag 28 juni 2024 vond het NVA Jaarcongres plaats, waar veel kennis uitgewisseld werd betreffende arthroscopie met dit jaar het thema: ‘To Repair or To Reconstruct’. Het congres bood een dynamisch platform voor interactie tussen deelnemers en sprekers.

Al vele jaren werkt Excel voor de Nederlandse Vereniging van Arthroscopie (NVA), een vereniging die werkt aan het verbeteren van kennis en kundigheid van de arthroscopische chirurgie en het bijeen brengen van  collega’s op een open en laagdrempelig platform.

Hoogtepunten

De sfeer op het congres was erg toegankelijk wat zorgde voor veel interactie en inspirerende discussies. Wat deze sfeer mede mogelijk maakte was de uitzonderlijke locatie waar het congres gehouden werd, namelijk Capital C in Amsterdam. Deze setting bood de perfecte achtergrond voor de uitwisseling van kennis.

Resultaat

Als resultaat was het NVA jaarcongres een groot succes met een hoge mate van betrokkenheid en positieve feedback van de deelnemers.

Reactie van deelnemers:

‘To the point en nuttig voor de praktijk.’

‘Leuke discussies.’

‘De plek was heel mooi en inspirerend.’ 

Congresorganisatie:

Staat u op het punt een congres of event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op ons portfolio of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent congres of evenement!

Bekijk onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor