Een inspirerende dag bij de Essential Motion Course

Op 28 maart 2024 vond de Essential Motion Course plaats, een unieke gelegenheid voor professionals uit diverse medische beroepsgroepen om samen te komen en kennis uit te wisselen. Dit evenement bracht orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten, gipsverbandmeesters, en andere specialisten samen voor een dag vol leerzame sessies en praktische workshops in het Skills Lab te Rotterdam.

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van de dag was het samenkomen van beroepsgroepen om casussen te bespreken. De plenaire sessies waren voor alle deelnemers uit de verschillende doelgroepen interessant, in de workshops kon iedereen duiken in zijn of haar eigen expertise.  Deze interactie tussen de verschillende disciplines benadrukte het belang van samenwerking en kennisdeling in de medische wereld.

Resultaat

De Essential Motion Course was niet alleen een bron van kennis en praktijkervaring, maar ook een platform voor het opbouwen van waardevolle relaties en het stimuleren van innovatie binnen de zorg. We kijken terug op een geslaagde dag en zien uit naar de volgende editie, waar we opnieuw zullen streven naar excellentie en samenwerking in de medische praktijk.

Reacties van deelnemers:

‘Workshops waren erg interessant en sloten goed aan op de praktijk.’ 

‘Interessante sprekers met nuttige workshops.’ 

Staat u op het punt een congres of event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Kijk eens op ons portfolio of neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent congres of evenement!

Bekijk onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor