EBOT Spring Meeting 2019

EBOT Spring Meeting 2019

In het weekend van 17-19 mei 2019 kwamen in Rotterdam de leden van de European Board of Orthopaedics and Traumatology (EBOT) bijeen. Excel organiseerde en faciliteerde de gehele meeting inclusief partnerprogramma, twee diners en sociaal programma.

Doel

Het organiseren van een tweedaagse meeting in Nederland voor alle leden van de European Board of Orthopaedics and Traumatology (EBOT) en hun partners.

Uitdaging

Een kwalitatief goede, maar ook spectaculaire meeting neerzetten voor de leden van EBOT en hun partners waarbij de band tussen de deelnemers versterkt wordt en hen een ‘wow’ gevoel bezorgd wordt.

Onze Benadering

In overleg met de opdrachtgever hebben we ervoor gekozen het event in Rotterdam plaats te laten vinden. Rotterdam is een dynamische metropolis en ‘The Gateway to Europe’. Perfect om Nederland in Europa op de kaart te zetten. Omdat Rotterdam grotendeels draait om architectuur werd het door Rem Koolhaas ontworpen NHOW gekozen als meeting en hotel locatie. Voor de partners werd een partner programma door heel Rotterdam georganiseerd waarbij zij de gelegenheid hadden de stad te ontdekken en elkaar beter te leren kennen.

Om het ‘wow’ gevoel te bezorgen aan de deelnemers werd op alle kleine details gelet. Bij aankomst in de hotelkamer ontvingen onze gasten cadeautjes, een welkomsttekst en een programmaboekje (invulling en design door Excel) dat zij eerder ook al per mail toegestuurd kregen. Daarnaast was er de hele dag persoonlijke begeleiding aanwezig vanuit Excel om het bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Het Resultaat

Een succesvolle meeting op een bijzondere locatie met uitzicht op de Erasmus brug. Een enorm geslaagd partnerprogramma in Rotterdam met een divers aanbod van kunst, architectuur en cultuur. Twee bijzondere diners in de Harbour Club en aan boord van de SS Rotterdam. Een buitengewoon enthousiaste en tevreden groep deelnemers. Bekijk de foto’s hierboven om een indruk te krijgen van deze excellente meeting.

Enige Reacties van Deelnemers

  • Thank you for your kind hospitality and perfect organization of the Rotterdam EBOT Meeting. Beautiful places and very nice people!
  • Many thanks also for our very interesting meeting and for your perfect organisation of this meeting.
  • Thank You very much for a fantastic arranged meeting. It was lovely to get to know the remarkably city of Rotterdam, a city I otherwise most probably not have chosen to visit.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledige portfolio of neem eens contact met ons op!

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor