Proximale en Distale Humerus Fractuur Cursus 2024

 • Waar:
  Radboud UMC (Preparatorium Studiecentrum)
  Geert Grooteplein 21
  6525 EZ
  Nijmegen
  The Netherlands
 • Wanneer:
  10/09/2024 - 11/09/2024
  08:30 - 17:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over deze cursus?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de ‘PHFC’

Op dinsdag 10 en woensdag 11 september 2024 vindt de Proximale en Distale Humerus Fractuur Cursus plaats in het SkillsLab RAH van het Radboud UMC te Nijmegen.

Een tweedaagse praktische cursus over de schouder resp. de elleboog, waarbij het ook mogelijk is om maar 1 dag aan te sluiten.

 

Programma

Locatie

De Proximale en Distale Humerus Fractuur Cursus 2024 wordt georganiseerd in het SkillsLab van het Radboud UMC te Nijmegen.

Radboud UMC
Preparatorium Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?

NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder 2024
15/11/2024 - 15/11/2024 : Amsterdam
NVA Masterclass 2024
13/12/2024 - 13/12/2024 : Utrecht
NVA Jaarcongres 2024
28/06/2024 - 28/06/2024 : Amsterdam