Volle zalen

Volle Zalen

Voor V&VN Diabeteszorg organiseerden we in november een nascholingsbijeenkomst. We waren genoodzaakt deze te annuleren omdat er veel te weinig deelnemers waren om het aantal sponsoren en sprekers recht te doen. Dat is niets voor ons! Dus hebben we samen met de congrescommissie dit programma een tweede kans gegeven.

Daarnaast planden we een uitgebreide media campagne via linkedin en mailchimp om de V&VN Diabeteszorg leden te informeren over het congres, het programma en de sprekers.

We stelden onszelf als doel dat we 100 deelnemers moesten genereren. Dan zou het congres doorgaan.

Overweldigende aanmeldingen:

De belangstelling voor deelname was zo groot dat we uiteindelijk 3 weken voor het congres de inschrijving moesten schrijven. De zaal Galloway in het Congrescentrum 1931 is geschikt voor maximaal 250 personen. Inclusief de sprekers hadden we uiteindelijk 280 congresdeelnemers.

What’s in a name?

We adviseerden de commissie de naam van het congres te wijzigen van “V&VN najaarscholings” (“dat noemen we al jaren zo”) naar Nationaal V&VN Diabetescongres. Wij vonden dat grootser en dynamischer klinken dan najaarscholing. En dat heeft zijn effect gehad.

Tip:

Als je een programma bedacht voor een congres begint het brainstormen over een naam die de lading dekt. Het beantwoorden van deze vragen geeft je richting bij je zoektocht:

  • Wie is je doelgroep?
  • Wat heb je te bieden?
  • Wat maakt jou uniek?
  • Wat wil je uitstralen? (goedkoop tegenover chic, traditioneel tegenover innovatief bijvoorbeeld, klein tegenover groots)

Wil je meer weten of een keer praten over wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op, drinken we een kop koffie!

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor