Verduurzaming van het Schoudercongres!

Het Schoudercongres 2022

Verduurzaming van het Schoudercongres!

Bij het Schoudercongres hadden we als congresbureau twee uitdagingen.

  1. Hoe ontvang & registreer je gestructureerd binnen 30 minuten 1000 fysiotherapeuten zonder dat er lange wachtrijen ontstaan?
  2. Graag zouden we voor het ‘geprinte badges vooraf toesturen-principe’ een wat duurzamere oplossing gebruiken, maar uiteraard wel passend binnen de CGR richtlijnen.
Doel

We gingen op zoek naar een oplossing die ons zowel duurzaamheid als comfort voor de deelnemer bood en kwamen uit bij een QR-code. Een week voor aanvang kreeg iedere deelnemer een unieke QR-code met daarop alle informatie die normaal gesproken op een naambadge te vinden is. Bij aankomst werden deze op verschillende punten gescand en konden we precies zien voor welke workshop iemand ingeschreven stond. Ook sponsoren konden de contactgegevens van de deelnemers scannen.

Resultaat

Het resultaat was uitstekend! Geen wachtrij voor de deur en uit de enquête bleek dat zowel deelnemers als sponsoren hierover erg te spreken zijn en het zien als een verbetering. Ten slotte was 96% van alle deelnemers tevreden over de QR-code als ticket. Voor herhaling vatbaar!

Het spaart het milieu en een digitale ticket zorgt voor minder gedoe bij binnenkomst. Goede keuze! – deelnemer Schoudercongres 2022

Gelukkig staat een nieuwe uitdaging alweer voor de deur: Hoe kunnen we de deelnemers middels een QR-code ook herkenbaar met elkaar laten netwerken?

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledig portfolio of neem contact met ons op.

Bekijk hier meer

30 juni 2023

Congres in Beeld & Geluid

Lees hier meer
13 september 2023

College Clubartsen Betaald Voetbal

Lees hier meer
10 juli 2023

Hands on arthroscopiecursus

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor