Snel schakelen door brand in congrescentrum

Een congres verplaatsen in 7 weken

Door brand verwoest

Medio september kregen we bericht van NBC Congrescentrum dat zij het congres dat wij organiseerden voor de V&VN Stomazorg niet konden ontvangen. De zalen waren door brand verwoest!

Hoogseizoen

Wij moesten hals-over-kop op zoek naar een alternatief. De draaiboeken voor het NBC lagen klaar. Jammer dan, die konden in de prullenbak!
Het congres met 350 deelnemers en 22 standhouders moest verplaatst. Op zoek naar een locatie centraal in Nederland, met grote zaal en een aantal subzalen en een grote expositieruimte. En dat in het “congreshoogseizoen”.

Na 2 dagen bellen, passen en meten hebben we in Jaarbeurs Utrecht een zeer flexibele partner gevonden. Met was kunst- en vliegwerk hebben we het hele congres onveranderd door kunnen laten gaan. Niet alles was -tot in detail- perfect geregeld helaas, maar de deelnemers hebben daar weinig tot geen last van gehad.

Snel schakelen

We nemen graag de tijd om alles wat we organiseren minutieus en tot in detail te regelen. Dit evenement heeft ons geleerd dat we heel snel kunnen schakelen en makkelijk prioriteiten kunnen stellen. Dat dankzij onze jarenlange ervaring in event organisatie en projectmanagement.

 

Wilt u ook wat organiseren? Neem dan contact met ons op. We’re on fire!

 

 

10 oktober 2023

Promotie-campagne Ambulancezorg Congres

Lees hier meer
13 september 2023

College Clubartsen Betaald Voetbal

Lees hier meer
10 juli 2023

Hands on arthroscopiecursus

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor