Serie VFBV Webinars

Serie webinars VFBV

Samen met de Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal organiseerde Excel een drietal webinars:

VFBV Webinars

Voor de Vereniging Fysiotherapeuten Betaald Voetbal organiseerde Excel een serie van drie webinars. Verdeeld over drie webinars zijn er 120 fysiotherapeuten aangesloten om te luisteren.

8 november 2021 – Kraakbeen schade 

Op maandagavond 8 november 2021 werd de serie afgetrapt met een webinar over Kraakbeen schade in de de topsport: uitdaging en succes. Gepresenteerd door Daniël Saris (Orthopedisch chirurg) en Olmo van Herwaarden (Fysiotherapeut UMC Utrecht). Ongeveer 40 fysiotherapeuten luisterden aandachtig naar de inzichten over relavidatie van patiënten met kraakbeenblessures die enthousiast werden gedeeld.

De techniek was top waardoor het verhaal foutloos verteld kon worden. Uiteindelijk zorgden de actieve deelnemers met veel vragen voor een geslaagde en interessante avond!

17 januari 2022 – Groin Injuries

Op maandagavond 17 januari vond het tweede webinar over Groin Injuries plaats. Igor Tak en Adam Weir namen zeker 35 leden van de VFBV mee in hun interessante verhaal. Goede en enthousiaste sprekers zijn essentieel voor een geslaagde webinar om de interactie met het publiek te verhogen. Dat lukte Igor en Adam doordat ze perfect op elkaar waren ingespeeld waardoor het verhaal ook via een videoverbinding prettig te volgen was.

21 maart – Syndesmosis Letsel

Bij het organiseren van webinars is de voornaamste uitdaging het werven van deelnemers. Dit doe je met een goed verhaal en aantrekkelijke sprekers. Tijdens het laatste webinar op 21 maart 2022 was er zeker sprake van een interessant verhaal. Maarten Gozeling (Hoofd Fysiotherapie AFC Ajax) en Gino Kerkhoffs (Orthopedisch chirurg) gaven een uniek kijkje achter de schermen bij de revalidatie van Daley Blind in zijn ”return to play” tijdens het Europees Kampioenschap. Genoeg redenen voor bijna 50 fysiotherapeuten om te komen luisteren…

Uitdaging:

Het organiseren van drie aantrekkelijke webinars waar leden niet alleen bij willen zijn maar ook in willen mee praten. Daarnaast is het een uitdaging om genoeg deelnemers te werven.

Resultaat:

Ruim 120 fysiotherapeuten die op drie momenten zich hebben kunnen ontwikkelen en laten inspireren tijdens de webinars. De techniek was top en door middel van Q&A-tools was er genoeg interactie. Excel kan rekenen op een tevreden opdrachtgever:

Review van Rogier Hoek, voorzitter VFBV

De webinars die we sinds 2020 met Excel Congresservice organiseren voor onze leden worden op een professionele en creatieve manier opgepakt!

Reacties van deelnemers:

  • Ik vind de online meetings echt top! Goed te combineren met de werkzaamheden bij de club! – Deelnemer webinar 22 maart
  • Fijn om op zo een manier aan nieuwe theoretische kennis te komen. Ook fijn was de tips en tops bij toepassing in de praktijk. – Deelnemer webinar 17 januari
  • Dit soort casuïstiek en manier van informatie delen werkt erg fijn! – Deelnemer webinar 8 november

Online event organiseren?

Staat u op het punt een (online) congres of event te organiseren en kunt u daar de expertise van Excel wel bij gebruiken? Of wil u simpelweg wat meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Neem contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag via Teams of Zoom.

Ons team staat klaar om u op weg te helpen naar een excellent congres of evenement!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor