Tweedaags Lustrumcongres

Tweedaags congres, expositie en feest

Op donderdag 23 en vrijdag 24 september 2021 organiseerde Excel in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie na 1,5 jaar uitstel eindelijk het NVA Lustrumcongres 2020. Eindelijk mochten we elkaar weer live ontmoeten en dat was een groot feest.

En interessant wetenschappelijk programma met veel internationale sprekers. Op het laatste moment werd duidelijk dat de sprekers uit USA en UK niet konden komen vanwege een verplichten quarantaine bij thuiskomst. Dus op het laatste moment hun voordrachten omgezet naar online presentaties, maar wel op zo’n manier dat zij konden deelnemen aan de discussie.

Jacco Zijl, orthopedisch chirurg – Voorzitter NVA:

Excel conference service delivers high quality with a personal touch. totally dedicated to the succes of the event. Odette de Beer and het team will go the extra mile to organize the finest details.

Maarten Rademakers, orthopedisch chirurg – Voorzitter Congrescommissie:

Excel congresservice gaat door waar concurrenten eindigen. Tomeloze energie, goede begeleiding en uitstekende service. Een aanrader!

Congresorganisatie

Excel organiseerde de contacten en het reis en verblijf van de internationale sprekers, de coördinatie van het wetenschappelijk programma en de beurs, een informeel faculty dinner in Breakers Beachhouse een een geweldig feest met walking dinner, Candy Dulfer en Soulvation in de Keizerzaal van het Huis ter Duin.

Office Management

Naast het organiseren van diverse congressen, scopiecursussen, fellowships en andere wetenschappelijke bijeenkomsten, regelt Excel ook het office management voor de NVA. Daaronder valt het opzetten en up-to-date houden van de website, het beantwoorden van mails en de management ondersteuning van het bestuur van de vereniging .

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw vereniging, die u ondersteunt en werk uit handen neemt en die uw congressen/evenementen organiseert? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden voor uw vereniging of congres? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

28 juni 2024

Indrukwekkende locatie voor het NVA Jaarcongres

Lees hier meer
18 april 2024

Muzikaal genot bij V&VN Diabetes

Lees hier meer
12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor