NVOT Lustrumcongres 2018

Het 35-jarig bestaan van de NVOT

Op vrijdag 29 juni vond in het prachtige Singer Museum te Laren het NVOT Lustrum congres plaats. Voor zo’n 100 congresgangers organiseerde Excel een lustrum congres met een afsluitend walking dinner. Diverse gerenommeerde internationale sprekers vlogen kwamen naar Laren om daar een presentatie te geven binnen het thema “From worst case to best practice”.

Congresorganisatie

Excel coördineerde het wetenschappelijk programma. Zij nam contact op met de internationale sprekers en organiseerde de reis en het verblijf van de gasten. Daarnaast werd door Excel een expositie met vier sponsoren geregeld. De dag werd buiten in een zonovergoten tuin van het onlangs gerenoveerde Singer Museum afgesloten met een borrel en een heerlijk walking dinner, gecaterd door Maison van de Boer. Al met al was de dag een groot succes.

Zoekt u nog een partij die u ondersteund met het organiseren van uw congres of evenement? Neem dan eens contact op met Excel. Wij staan graag voor u klaar.

Office Management

Naast het organiseren van diverse congressen en andere wetenschappelijke bijeenkomsten, regelt Excel ook het office management voor de NVOT. Daaronder valt het opzetten en up-to-date houden van de website, het beantwoorden van mails en de management ondersteuning van het bestuur van de vereniging.

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw vereniging, die u ondersteunt en werk uit handen neemt en die uw congressen/evenementen organiseert? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden voor uw vereniging of congres? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor