NVA UK Fellowship 2018

Orthopedisch chirurgen in opleiding kijken een week lang mee bij verschillende klinieken in Nederland en Engeland

Van woensdag 7 november 2018 tot en met dinsdag 13 november 2018 vond het NVA UK Fellowship 2018 plaats. Drie Engelse en vier Nederlandse orthopedisch chirurgen in opleiding bezochten gezamenlijk verschillende klinieken.

Het programma

De Engelse fellows vlogen op woensdag 7 november naar Nederland. Samen met de Nederlandse fellows brachten zij een bezoek aan de KNVB in Zeist, het St. Antoniusziekenhuis in Utrecht en Spaarne Gasthuis Haarlem. Vervolgens vlogen alle fellows op zaterdag 10 november naar Londen voor het Engelse deel van het UK Fellowship. Hier werden onder andere Fortius Surgical Centre, Bupa Cromwell Hospital, Fortius Clinic en the Wellington Hospital bezocht. Ten slotte werd iedere dag afgesloten met een gezamenlijk diner in een restaurant in de stad van de op die dag bezochte kliniek.

Organisatie

Excel coördineerde het programma voor het Travelling Fellowship UK. Verschillende orthopedische chirurgen en locaties zoals de KNVB werden door Excel verzocht een interessante OK dag voor de fellows in te plannen. Daarnaast zocht Excel voor iedere avond bijpassende hotels en restaurants uit voor het verblijf van de deelnemers. Ook de vluchten en het binnenlands vervoer werden door Excel georganiseerd zodat de gehele trip vlot en zonder zorgen verliep. Bovendien zijn er geen verhinderingen opgetreden door constant bereikbaar te zijn voor de deelnemers.

Contact

Wilt u een soortgelijk evenement organiseren? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor