NVA Jaarcongres 2018

Congres voor 200 orthopedisch- en traumachirurgen

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseerde Excel in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie het NVA Jaarcongres. Zo’n 200 trauma- en orthopedisch chirurgen kwamen bijeen in Corpus Experience te Leiden om het hoogstaande wetenschappelijk programma te volgen. Naast de lezingen van diverse internationale sprekers was er een expositie met 6 sponsoren.

Dr. J.A.C. Zijl – Voorzitter NVA:

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie heeft een jarenlange samenwerking met Excel.  Deze samenwerking bestaat uit  congresorganisatie, office management en factoring alsook management ondersteuning van het bestuur van onze vereniging. Excel schept vertrouwen, zorgt voor transparantie en kenmerkt zich door bijzonder goed begrip van de verschillende facetten van deze business.

Congresorganisatie

Excel organiseerde de contacten en het reis en verblijf van de internationale sprekers, de coördinatie van het wetenschappelijk programma en de beurs, een genoeglijk faculty dinner de avond van tevoren en het werven van 6 sponsoren. Daarnaast regelde Excel het indienen en beoordelen van abstracts met het eigen abstract systeem.

Office Management

Naast het organiseren van diverse congressen, scopiecursussen, fellowships en andere wetenschappelijke bijeenkomsten, regelt Excel ook het office management voor de NVA. Daaronder valt het opzetten en up-to-date houden van de website, het beantwoorden van mails en de management ondersteuning van het bestuur van de vereniging .

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw vereniging, die u ondersteunt en werk uit handen neemt en die uw congressen/evenementen organiseert? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden voor uw vereniging of congres? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

30 juni 2023

Congres in Beeld & Geluid

Lees hier meer
13 september 2023

College Clubartsen Betaald Voetbal

Lees hier meer
10 juli 2023

Hands on arthroscopiecursus

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor