NVA Fellowship Italie 2019

Orthopedisch chirurgen in opleiding kijken een week lang mee bij verschillende klinieken in Nederland en Italie

Van dinsdag 15 oktober tot en met donderdag 24 oktober 2019 vond het NVA Dutch-Sigascot Fellowship 2019 plaats. Twee  Nederlandse en 2 Italiaanse orthopedisch chirurgen in opleiding bezochten gezamenlijk verschillende klinieken.

Het programma

De Italiaanse fellows vlogen op dinsdag 15 oktober naar Nederland. Samen met de Nederlandse fellows brachten zij een bezoek aan Bergman Clinics in Breda, het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht en het Erasmus MC in Rotterdam. Vervolgens vlogen alle fellows op zondag 20 oktober naar Fiumicino in Italie voor het Italiaanse deel van dit Fellowship. Hier werden onder andere de University Hospital Campus Bio-medico en het Spedali Civili Hospital bezocht. Ten slotte werd iedere dag afgesloten met een gezamenlijk diner in een restaurant in de stad van de op die dag bezochte kliniek.

Organisatie

Excel coördineerde het programma voor het Travelling Fellowship. Verschillende orthopedische chirurgen en locaties werden door Excel verzocht een interessante OK dag voor de fellows in te plannen. Daarnaast zocht Excel voor iedere avond bijpassende hotels en restaurants uit voor het verblijf van de deelnemers. Ook de vluchten en het binnenlands vervoer werden door Excel georganiseerd zodat de gehele trip vlot en zonder zorgen verliep.

Contact

Wilt u een soortgelijk evenement organiseren of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor