NOV Najaarscongres 2018

Tweedaags congres voor 400 deelnemers geïnteresseerd in orthopedie

Op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober vond het NOV Najaarscongres 2018 plaats. Het congres vond dit jaar plaats in het WTC Rotterdam.

Het wetenschappelijk programma

Het programma van dinsdag bevatte verschillende onderwerpen. Een parallelsessie kinderorthopedie, een wetenschappelijk programma, kwaliteit en CORE en kwaliteitsregistratie kwamen allen aan bod. De middag werd afgesloten met de Algemene Leden Vergadering NOV. De tweede dag bevatte sessies van het Concilium, het Anna Fonds en de Dutch en European Hip Society.

Geïnteresseerd in de Dutch Hip Society? Op 22 maart vindt in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam een dagsymposium plaats. Meer informatie vindt u hier.

Organisatie

Excel organiseerde voor de 13e keer op rij het NOV Najaarscongres. Als full-service congres organisatie bureau ontzorgde Excel de NOV volledig door het congres van A-Z te regelen. Zij organiseerden een tweedaags congres, verzorgden daarnaast de registratie, regelden hotel accommodatie en coördineerden ook de expositie voor 20 standhouders.

Kortom, het was een interessante en mooie editie van het NOV Najaarscongres! Kijk voor een live fotoverslag van het congres op onze instagram story

Bekijk onze instagram story

In januari organiseren wij voor de NOV het Jaarcongres. Dit vindt plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw vereniging, die u ondersteunt en werk uit handen neemt en die uw congressen/evenementen organiseert? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden voor uw vereniging of congres? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

07 november 2018

NVA UK Fellowship 2018

Stel een vraag
15 juni 2018

NVA Jaarcongres 2018

Stel een vraag
29 juni 2018

NVOT Lustrumcongres 2018

Stel een vraag
09 oktober 2018

NOV Najaarscongres 2018

Stel een vraag
30 november 2018

Marketing campagne voor deelnemer generatie

Stel een vraag
09 mei 2018

EMSOS 2018 Amsterdam

Stel een vraag

Wij werken o.a. voor