NOV Najaarscongres 2018

Tweedaags congres voor 400 deelnemers geïnteresseerd in orthopedie

Op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober vond het NOV Najaarscongres 2018 plaats. Het congres vond dit jaar plaats in het WTC Rotterdam.

De NOV

De NOV is een wetenschappelijke vereniging voor Orthopedisch Chirurgen in Nederland. Als jarenlange partner van de vereniging organiseert Excel alle congressen en evenementen die de vereniging plant.

Organisatie

Al meer dan 10 jaar organiseert Excel het NOV Najaarscongres. Als full-service congres organisatie bureau ontzorgde Excel de vereniging volledig. Onder meer de coördinatie van het wetenschappelijk programma, de deelnemers registratie en ontvangst, the hotel accommodatie, de coördinatie van de expositie en diner voor deelnemers van het congres behoorde tot de A-Z organisatie van het congres.

Benieuwd naar een live foto en video verslag?

Bekijk onze instagram story

Uw congres en event partner

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw vereniging, die u ondersteunt en werk uit handen neemt en die uw congressen/evenementen organiseert? Of zou u wat meer informatie willen over de mogelijkheden voor uw vereniging of congres? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten. Wij wisselen graag van gedachten met u!

Bekijk onze diensten

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor