International ISAR Congres

ISAR Congres 2019

Van 31 mei tot en met 3 juni 2019 kwamen in Leiden zo’n 180 bezoekers van over de hele wereld bijeen voor het ISAR congres 2019. De bezoekers van het congres hebben als gemeenschappelijk doel de resultaten te verbeteren voor mensen die een gewrichtsprothese operatie hebben ondergaan. Excel organiseerde de gehele bijeenkomst in de Stadsgehoorzaal inclusief een welkomstreceptie in het bijzondere Leidsche Stadhuis, een informele borrel in het prijswinnende Museum Boerhaave en een diner in het Rijksmuseum voor Oudheden.

Doel

Het organiseren van een driedaags internationaal congres in Nederland voor alle leden en geïnteresseerden van ISAR.

Uitdaging

Het neerzetten van een totale logistieke organisatie waardoor het congres vlot en rimpelloos kon verlopen. Daarnaast het op de kaart zetten van Leiden onder de internationale bezoekers.

Het Resultaat

Een succesvol congres en drie geslaagde events op bijzondere locaties, waar de deelnemers in alle opzichten totaal ontzorgd zijn. Daarnaast hadden zij en hun partners ook nog volop de kans Leiden te ontdekken in dit zonovergoten weekend. Bekijk de foto’s hierboven voor een indruk van dit weekend.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledige portfolio of neem eens contact met ons op!

25 juni 2022

Ultieme flexibiliteit -> lifetime smiles!

Lees hier meer
24 juni 2022

Clinic baanwielrennen in een stadion van EK’s & WK’s!

Lees hier meer
16 juni 2022

Diabetesverpleegkundige verplaatst zich in haar doelgroep

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor