Organisatorisch hoogstandje

Ontdek onze geavanceerde arthroscopiecursussen voor ervaren professionals!

Al jarenlang verzorgen wij met toewijding de Advanced Courses Knee & Shoulder voor de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie. Deze cursussen zijn ontworpen voor de gevorderde arthroscopist en bieden een diepgaande verkenning van complexe casussen en geavanceerde ingrepen.

Wat maakt onze cursussen uniek? Het is de perfecte balans tussen theoretisch onderwijs en hands-on ervaring. Tijdens het cursusgedeelte worden uitdagende casussen besproken, waarbij de faculty hun inzichten delen over de benodigde ingrepen. Deze levendige discussies zijn buitengewoon leerzaam en stimuleren actieve deelname van alle deelnemers.

Het hoogtepunt van de cursus is het praktijkgedeelte, waarbij deelnemers onder begeleiding van ervaren faculteitsleden diverse ingrepen oefenen op menselijke preparaten. Dankzij de bijna één-op-één verhouding tussen faculteit en deelnemers is er volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, wat onze cursussen intensief en zeer gewaardeerd maakt.

Achter de schermen zorgen wij voor een vlekkeloze organisatie. Vanaf de promotie van de cursus tot het coördineren van alle details met het Skills Lab, nemen wij het regelwerk uit handen. Bovendien zorgen we ervoor dat de juiste materialen worden geleverd door diverse ondersteunende bedrijven. Kortom, een organisatorisch hoogstandje waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Benieuwd naar onze cursussen? Bezoek onze website op www.scopie.org voor meer informatie en meld je aan voor een onvergetelijke leerervaring!

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor