Coronaproof het ASC lab in

Voor de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie hebben we een reeks van cursussen ontwikkeld. Uiteraard samen met de onderwijscommissie. De belangrijkste doelstelling van de NVA is “het verbreden en verbeteren van kennis en kundigheid van de arthroscopische chirurgie”. Met dit in het achterhoofd is een reeks cursussen ontwikkeld. Voor de beginnende tot de gevorderde arthroscopisch chirurg.

Op 10 december een knie- en een schoudercursus voor gevorderden. Volledig gescheiden groepen, op 1,5 meter afstand. Volledig Coronaproof!

Er wordt geopereerd op preparaten in een lab. Nieuwe materialen worden uitgeprobeerd, vaardigheden worden uitgebreid geoefend. Allemaal in een prachtig nieuw skills lab.

Het was even puzzelen om het helemaal Corona proof te organiseren, maar dat is prima gelukt. Met dank aan het meedenken van het Amsterdam Skills Centre.  Zowel deelnemers als docenten hebben genoten van het overdragen van kennis en vooral de interactie en elkaar weer zien. 

Contact

Wilt u een soortgelijk evenement organiseren? Of wil u dat we meedenken over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze diensten.

Bekijk onze diensten

Coronaproof het ASC lab in

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor