College Clubartsen Betaald Voetbal

College Clubartsen & Consulenten Betaald Voetbal

Sinds 2016 ondersteunen wij het bestuur van het College van Clubartsen in hun organisatie.
Dat houdt in het voeren van (leden)administratie, marketing van het college en haar activiteiten, het informeren van clubartsen over certificering, lidmaatschap en andere zaken die voor een clubarts van belang zijn. En natuurlijk organiseren we 2x per jaar een bijeenkomst voor alle leden van het CCC.

Deze bijeenkomsten hebben als doel om elkaar te treffen buiten het voetbalstadion en in de beslotenheid van dit college met elkaar kunnen praten over voetbalgerelateerde zaken. Daarnaast is natuurlijk een doel van het college om elkaar up to date te houden over nieuwe ontwikkeling die de (team)performance kunnen verbeteren.

Het Resultaat

Een steeds groeiend aantal clubartsen en consulenten dat zich aansluit bij het college. De bijeenkomst worden steeds enthousiaster bezocht en het bestuur doet ook moeite om zoveel mogelijk actuele onderwerpen voor het voetlicht te brengen.

Waardering:

“Alles bij elkaar een topcongres wat mij betreft. De combi van goede inhoud (andere thema’s dan waar we meestal mee geconfronteerd worden) en het sociale aspect maakte het voor mij een dikke 9.”

David Sluijs, een van de leden van CCC en deelnemer aan het congres van 13 september.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier ons volledige portfolio of neem eens contact met ons op!

12 februari 2024

Duurzame aanpak sportcongres

Lees hier meer
15 december 2023

Voor de 5e keer succesvol schoudercongres

Lees hier meer
17 november 2023

Organisatorisch hoogstandje

Lees hier meer

Wij werken o.a. voor