Online & Hybride events

Online, hybride, digitaal?

Opportunity is the finding of a new route to a known destination
(Simon Sinek)

Als er al iets goeds is gekomen uit de “Corona periode”, is het de ontwikkeling van de mogelijkheden voor online events. Er is voor iedere vorm van kennisoverdracht een passend format: een webinar, “zoom” of “teams”meeting, livestream al dan niet via een van de prachtige platforms, hybride events, en zo zijn er nog vele formats.

Welk format u kiest hangt af van de doelstellingen. Wij helpen u graag bij het formuleren van de doelen en het bepalen van het juiste design van uw event, het kiezen van het juiste format en tot slot het juiste platform. Daarna kiezen we een passende studio, waar we er inmiddels talloze van bezocht hebben en de faciliteiten in kaart hebben gebracht.

Kortom, we begeleiden u bij iedere stap: van eerste gedachtenspinsels tot het laatste bedankje aan de deelnemers!

 

 

 

 

Online event

De uitdaging bij het organiseren van een online event is het blijven boeien van uw deelnemers. Immers er is heel veel afleiding als je achter je PC een programma volgt. Belangrijk zijn een goede boodschap, een afwisselend programma, entertainment en de mogelijkheid tot interactie.

Ook hierin denkt Excel graag met u mee! Met kennis van alle mogelijkheden, veel ervaring en een groot netwerk is Excel hiervoor de juiste partner.

Stappenplan

  1. Doelstellingen voor het event formuleren
  2. Randvoorwaarden bepalen
  3. Het event design vastleggen
  4. Bepalen welk format daarbij past
  5. Keuze maken uit alle platforms die worden aangeboden
  6. De details gaan invullen en vormgeven
  7. Een regie draaiboek opstellen
  8. We zijn “live” tot “that’s a wrap”
  9. De aftersales naar sprekers, deelnemers, exposanten, enzovoorts.

Excel organiseert uw online congres van A-Z. Kijk eens in ons portfolio om een indruk te krijgen van de (online) congressen die wij zoal georganiseerd hebben. Wilt u de mogelijkheden eens bespreken? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak!