Sportdag Sporthopedie 2024

 • Waar:
  The Beach House By WOW
  Strand Noord 55
  2586 ZZ
  Den Haag
  Nederland
 • Wanneer:
  29/06/2024 - 29/06/2024
  12:00 - 23:00
 • Accreditatie door:
  n.v.t.

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over

Strijdt tijdens deze BeachGames, voor de titel ‘sportiefste ROGO van Nederland’.
Het jaarlijkse sportevenement voor heel orthopedisch Nederland. Dit jaar wordt deze editie georganiseerd door ROGO Leiden.Tijdens deze dag zullen er verschillende sporten georganiseerd worden op het mooie strand van Scheveningen. De aanvang van het evenement is om 12.00. Om 13.00 zullen we beginnen met de sportwedstrijden. Vanaf 17.00 zal de dag afgesloten worden met een BBQ en een aansluitend feest op het strand.
 

Locatie

Verzamelen bij The Beach House By WOW.

The Beach House By WOW
Strand Noord 55
Den Haag

We adviseren om met het openbaar vervoer te komen. The Beach House By WOW is het beste te bereiken vanaf Den Haag, Centraal Station naar Den Haag, Zwarte Pad met tram 9 richting Scheveningen Noord. Er is ook een parkeer gelegenheid op Parkeerterrein Zwarte Pad, Scheveningen, Gevers Deynootweg, 2586 HZ, Den Haag.

Inschrijven

De inschrijving voor deze sportdag is inmiddels helaas gesloten.

Ook interessant?