Scoliose Verdraaid Lastig 2024

 • Waar:
  Sparta Stadion, Het Kasteel
  Spartastraat 7-9
  3027 ER
  Rotterdam
  Nederland
 • Wanneer:
  27/09/2024 - 27/09/2024
  08:30 - 19:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over

Voor de afdeling Orthopedie van het Erasmus MC uit Rotterdam, organiseren wij op 27 september 2024 het Scoliose Congres.

Scoliose (Grieks voor verkromming) is een driedimensionale verkromming van de wervelkolom, waarbij er niet alleen een zijwaartse verkromming is, maar ook een draai van de wervelkolom om zijn as, waardoor er een bochel (gibbus) ontstaat. Als er een bocht is, dan spreken we van een C-bocht, wanneer er twee of meer bochten zijn, dan spreken van een S-bocht.

Het symposium is bedoeld voor (kinder)fysiotherapeuten, instrumentmakers, huisartsen en PA‘s/VS orthopedie.

Locatie

Sparta Stadion Rotterdam, Het Kasteel
Spartastraat 7-9
Rotterdam

 

Programma

Hanneke van West
Orthopedisch chirurg, Erasmus MC Rotterdam

Annette van der Kaa
Kinderfysiotherapeut, Erasmus MC Rotterdam

Ingeborg Husen
Manueel therapeut 

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?

NVA Lustrum Congres 2025
04/09/2025 - 05/09/2025 : Noordwijk
NVA Masterclass 2024
13/12/2024 - 13/12/2024 : Utrecht
NVNG Symposium 2024
21/06/2024 - 21/06/2024 : Utrecht
VFBV Lustrumcongres 2024
25/09/2024 - 25/09/2024 : Den Haag