NVA Basiscursus Arthroscopie Knie 2024

 • Waar:
  Rotterdam Skills Lab
  Wytemaweg 80
  3015 CN
  Rotterdam
  Nederland
 • Wanneer:
  04/06/2024 - 04/06/2024
  08:00 - 18:00
 • Accreditatie door:
  NOV

Heeft u een vraag over deze cursus?

Stel hem aan aan ons!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor de NVA Basiscursus Arthroscopie Knie?

  Het is helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de NVA Basiscursus Arthroscopie Knie.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de Basiscursus Arthroscopie Knie

Voor jongerejaars AIOS Orthopedie en differentianten Heelkunde/Traumatologie

Deze basiscursus is bedoeld als introductie en eerste kennismaking met de arthroscopische chirurgie en is bedoeld voor verschillende doelgroepen. Het leuke van deze cursus is dat er aandacht wordt besteed aan verschillende aspecten, zoals de indicatie tot chirurgie, het lichamelijke onderzoek van knie en de basis beginselen van de arthroscopie.

Er wordt zoveel mogelijk praktisch onderwijs gegeven in het skills lab met gebruik van menselijke preparaten. De cursusisten worden begeleid door een zeer ervaren en enthousiaste faculty.

Deelnamekosten bedragen € 400.

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een jaarcongres, een 6-tal hands on scopiecursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een masterclass en een aantal fellowships.

Meer weten over de NVA? Kijk op https://scopie.org/

Lid worden?

Als assistent in opleiding kan je lid worden van de NVA. Je mag als AIOS-lid gratis deelnemen aan het jaarcongres en de masterclass. Lees hier hoe je je kan aanmelden als lid. 

 

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog gewerkt, maar het concept treft u hieronder. let op: Wijzigingen onder voorbehoud!

Locatie

Adres
 • Rotterdam Skills Lab
 • Wytemaweg 80
 • 3015 CN Rotterdam

 

Bereikbaarheid

Meer informatie over parkeren vindt u hier!

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?