LHOV Congres 2024

 • Waar:
  Safari Meeting Centre Burgers' Zoo
  Antoon van Hooffplein 1
  6816 SH
  Arnhem
  Nederland
 • Wanneer:
  11/10/2024 - 11/10/2024
  08:30 - 19:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over het congres

Na een succesvolle editie in oktober 2021, organiseer LHOV opnieuw het LHOV Congres. Het congres vindt plaats op 11 oktober 2024. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het programma, maar binnenkort vindt u hier meer informatie.

Over LHOV

LHOV is de Landelijke Huisartsen Opleiders Vereniging. LHOV behartigt de belangen van de huisartsopleiders en is mede verantwoordelijk voor huisartsenopleiding.
De LHOV staat voor de stem van de huisartsopleiders. Vanuit trots op het opleiderschap en in verbinding met de praktijk staat de LHOV voor de ontwikkeling van de opleiders en vóór de kwaliteit van praktijkonderwijs ten behoeve van huisartsen van de toekomst. Want alleen door de verbinding met de praktijk krijgen we toekomstbestendige en veelzijdige huisartsen opgeleid.

Generalistische, persoonsgerichte en continue zorg

LHOV leidt op tot deskundige huisartsen, die in een veranderende omgeving staan voor de kernwaarden van het vak: generalistische, persoonsgerichte en continue zorg, in samenwerking met anderen. Dat doen zij samen met de huisartsopleidingen en de LOVAH. LHOV staat garant voor haar eigen kwaliteit.

Opleiding met eisen die ertoe doen

LHOV stimuleert en ondersteunt opleidingsinstituten en huisartsopleiders om de kwaliteit van het opleiden van huisartsen op een hoog niveau te houden. Want deskundige opleiders leveren goede huisartsen af, die voortreffelijke huisartsenzorg bieden. De LHOV staat daarom voor een opleiding met eisen die ertoe doen. Zij zetten zich in voor het ontwikkelen van kwaliteitsbewaking van opleiders, zonder stapeling van eisen.

Ondersteuning van leden bij het mee veranderen

Door maatschappelijke ontwikkelingen en innovaties is het huisartsenvak volop in beweging. De huisartsopleiding en de dagelijkse praktijk van het opleiden van huisartsen zijn dat dus ook. De LHOV ondersteunt haar leden bij het mee veranderen. Zij signaleert relevante ontwikkelingen en vertaalt deze naar het opleidersvak. Ze zet zich ervoor in dat opleiders en opleiding zo goed mogelijk zijn toegerust om aios op te leiden tot huisartsen die ook in de toekomst de beste zorg aan patiënten kunnen bieden.

Adequate opleidersvergoeding, minder regeldruk, meebesluiten over LOP

Namens haar leden staat zij voor een goed geregelde opleidersvergoeding en voor relevante regelgeving, met minder regeldruk. Ze zorgt voor hoogwaardig onderwijs bij de opleidingsinstituten door mee te denken en besluiten over het Landelijk Opleidings Plan (LOP). En daartoe werkt ze ook aan een sterke positie bij de instituten.

Voorts faciliteert de LHOV haar leden bij hun opleiderschap. Hierover voert de LHOV onderhandelingen met de SBOH.

Ontwikkelingen signaleren en duiden, samen met partners

LHOV signaleert nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de opleiderspraktijk. Continue input vanuit de praktijk van haar leden is hiervoor een must. Samen met partnerorganisaties zorgt LHOV dat nieuwe ontwikkelingen in het onderwijsprogramma een plek krijgen.

Opleiders, werkend met aanstaande collega’s, signaleren al vroeg nieuwe ontwikkelingen. De LHOV vertaalt deze naar de leden. Bekend met wat er speelt in opleiderspraktijken, vraagt ze aandacht voor hetgeen opleiders nodig hebben om het opleiderschap optimaal invulling te kunnen geven. Zodat zij echt toekomen aan het opleiden van hun aios.

Om de opleiderbelangen zo adequaat mogelijk te kunnen behartigen, bouwt en onderhoudt de LHOV een communicatiestructuur met de opleiders die zijn verbonden aan de acht opleidingsinstituten. Dit gebeurt via HAweb en aanwezigheid bij vergaderingen en opleidersdagen. De LHOV zet zich ervoor in dat opleiders op een besluitvormende plek op de instituten zitten.

Stimuleren en versterken van regionale vertegenwoordiging

De LHOV stimuleert en ondersteunt de Regionale Opleider Verenigingen (ROV’s) of netwerken. De ROV’s vertegenwoordigen de belangen van de opleiders die aan het betreffende instituut zijn verbonden.

Huisartsen stimuleren opleider te worden

Ook stimuleert en enthousiasmeert de LHOV huisartsen (in opleiding) om opleider te worden. Zodat ook in de toekomst het opleiden van huisartsen in Nederland geborgd is.

Locatie

Het congres vindt plaats bij:

Safari Meeting Centre Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
Arnhem

Het Safari Meeting Centre bevindt zich midden in Burgers’ Zoo in Arnhem. Ons congrescentrum is goed bereikbaar met de auto, vanaf A12 en A50 is onze locatie binnen enkele minuten te bereiken. Klik hier om naar het Safari Meeting Centre te navigeren.

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt. Binnenkort vindt u dat hier.

Inschrijven

Inschrijven voor dit congres is op dit moment nog niet mogelijk, maar kan binnenkort hier!

Ook interessant?

Sporthopaedie 4.0 “Performance”
12/02/2024 - 12/02/2024 : Rotterdam