NVA Fellowship – Engeland | 2024

 • Waar:
  NL en Engeland


  NL en Engeland
 • Wanneer:
  12/11/2024 - 20/11/2024
 • Accreditatie door:
  NVT

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over NVA Fellowship Verenigd Koninkrijk | Fortius Clinic

De NVA organiseert al jaren een weeklange stage in samenwerking met de zusterverenigingen in een drietal landen. AIOS orthopedie krijgen de mogelijkheid geboden om mee te kijken “in de keuken” van internationale experts binnen de arthroscopie. AIOS orthopedie kunnen solliciteren naar een plaats in deze reizen. De NVA fellowship-commissie draagt geselecteerden voor en het NVA Bestuur geeft uiteindelijk akkoord. Sollicitanten moeten een aantoonbare bovenmatige interesse hebben in de arthroscopie om te mogen deelnemen.

Dit fellowship duurt 8 dagen. De ene helft van de reis vindt plaats in Nederland, de andere helft van de reis vindt plaats in Engeland.
Gedurende het fellowship trekt u op met twee of drie Britse collega’s. U krijgt door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Engeland en Nederland, een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies. Daarnaast worden er ook dagen besteed aan ”sight seeing” van de plaatsen waar u komt. Dit samen, maakt het een onvergetelijke ervaring.

Dit fellowship is een samenwerking tussen de NVA en Fortius Clinic.

Lees hier het verslag van de 2019 Fellowship.

Voor wie?

Dit fellowship is voor jonge klare, 5de –  6de  jaars assistent orthopedie of differentiant traumatologie in opleiding voor chirurgie dan wel jonge klare.

 

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Meer weten over de NVA? Kijk op https://scopie.org/

Wilt u meer informatie over een NVA lidmaatschap? Klik dan hier!

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt, maar vindt u binnenkort hier.

Solliciteren

Voor deelname aan een NVA fellowship dient u te solliciteren. De sollicitatieprocedure voor 2024 is inmiddels helaas reeds gesloten.

Heeft u interesse in een van de fellowships van 2025, kunt u dit kenbaar maken door uw motivatie samen met uw CV te mailen naar nva@scopie.org. Solliciteren kan tot begin 2025.

Meer informatie vindt u op de site van de NVA.

Ook interessant?