Marketing campagne voor deelnemer generatie

Congres voor Diverse Doelgroep

Op vrijdag 30 november het NERASS Najaarscongres plaats. Zo’n 80 professionals uit verschillende vakgebieden (reumatologen, revalidatie artsen, plastisch chirurgen en orthopedisch chirurgen) verzamelden zich in de Sint Maartenskliniek in Woerden voor een divers wetenschappelijk programma.

Direct mailing voor deelnemer generatie

Een van onze doelstellingen bij het organiseren van een congres is het werven van een leuke en passende groep deelnemers. Daarom zette Excel een online marketing campagne op voor het NERASS Najaarscongres. Na een evaluatie van de doelgroep werd gekozen voor een direct mailing campagne, omdat dit het best zou aansluiten. Potentiële deelnemers ontvingen regelmatig nieuws over het congres. Dat varieerde van informatie over het programma en de locatie tot speaker teasers. In de speaker teasers werden de sprekers van het congres aangekondigd met daarbij een korte introductie van hun lezing. De mailing campagne werd goed ontvangen en zorgde voor een goed aantal inschrijvingen. Dit resulteerde in een goed bezocht congres en een tevreden opdrachtgever!

Vast Congresbureau

Excel organiseert al meer dan tien jaar op rij de NERASS voor- en najaarscongressen. Daarnaast verzorgen wij ook het officemanagement en leden administratie voor de vereniging.

Een excellent congres organiseren?

Bent u bezig of gaat u beginnen met de organisatie van een congres? Dan kan het u helpen de expertise van een congresbureau in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Neem eens contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

07 november 2018

NVA UK Fellowship 2018

Stel een vraag
29 juni 2018

NVOT Lustrumcongres 2018

Stel een vraag
09 oktober 2018

NOV Najaarscongres 2018

Stel een vraag
30 november 2018

Marketing campagne voor deelnemer generatie

Stel een vraag
24 januari 2019

Corporate Event Den Bosch

Stel een vraag
15 juni 2018

NVA Jaarcongres 2018

Stel een vraag

Wij werken o.a. voor