V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2023

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  16/11/2023 - 16/11/2023
  09:00 - 18:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres?

  Ja, u dient zich in te schrijven voor dit evenement. Echter is dit nog niet mogelijk. Binnenkort kan dit hier.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Over V&VN Stomaverpleegkundigen

V&VN Stomaverpleegkundigen is de afdeling binnen V&VN van en voor stomaverpleegkundigen intra-en extramuraal. De afdeling zet zich in voor profilering, ondersteuning, belangenbehartiging en professionalisering van stomaverpleegkundigen. De V&VN Stomaverpleegkundigen behartigt de belangen en werkt aan het positioneren van de stomaverpleegkundigen als beroepsgroep. Samen maken we het verschil voor de mens achter de stomadrager.

Lid worden? Kijk hier: https://www.venvn.nl/afdelingen/stomaverpleegkundigen/lid-worden/

Over het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2023

Ieder jaar vindt er een congres voor Stomaverpleegkundigen plaats. 

Het congres wordt georganiseerd door de Projectgroep Congres i.s.m. Excel. Het programma wordt gevuld met plenaire sessies (waarvan de Algemene Ledenvergadering onderdeel is) en een parallel programma met interactieve workshops. Ook de sponsoren zijn aanwezig en kun je op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Het congres wordt afgesloten met een hapje en drankje. De V&VN Stomaverpleegkundigen komen samen op donderdag 16 november 2023. Ben jij erbij?

Programma

Aan het programma van dit jaar wordt op dit moment nog hard gewerkt. Vorig jaar zag het programma er als volgt uit:

Locatie

De locatie van het V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2023 is op dit moment nog niet bekend. Binnenkort treft u deze informatie hier!

 

Inschrijven

Ook interessant?