Spaarne Gasthuis 10 jaar schouder fellowship

 • Waar:
  Villa Westend
  Westlaan 41
  1991 AL
  Velserbroek
  Nederland
 • Wanneer:
  05/04/2024 - 05/04/2024
  12:30 - 19:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over

Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis. Spaarne Gasthuis verbetert voortdurend de kwaliteit van zorg en wil de patiënt de best mogelijke behandeling geven. Dat doet zij op vele manieren. Onder meer door haar patiënten en hun naasten te betrekken. Bij de zorg, hun behandeling én bij het beleid van het ziekenhuis.

Het Spaarne Gasthuis maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ). Samen met 25 andere ziekenhuizen in Nederland onderscheiden zij zich door intensief te werken aan drie belangrijke pijlers:

 • Opleiding en onderwijs voor alle werknemers. ‘Leren en werken’ is tegelijkertijd een van de kerntaken is van de Spaarne Gasthuis Academie. De Spaarne Gasthuis Academie zorgt voor een goed opleidingsklimaat waarin de verpleegkundige, co-assistent of arts alles leert om een top verpleegkundige of top arts te worden.
 • Wetenschappelijk onderzoek om binnen het Spaarne Gasthuis zorg te vernieuwen en te verbeteren.
 • Het leveren van topklinische zorg aan patiënten. Topklinische zorg is de unieke, patiëntgerichte zorg op hoog niveau door gedreven professionals. Deze zorg, geleverd aan patiënten, is dichtbij maar ook verder weg. Zoals bij één van haar partners als dit beter is voor de patiënt.

Het congres

Het Spaarne Gasthuis organiseert op vrijdag 5 april 2024 een Schoudersymposium ter gelegenheid van het 10 jarig schouder fellowship.

Locatie

Het congres vindt plaats op:

Villa Westend
Westlaan 41
Velserbroek

Navigatieadres: Vergierdeweg 275, Haarlem (vanaf hier borden volgen Villa Westend)

 

Programma

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?