SNN/SNV – Schoudercongres 2023

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  15/12/2023 - 15/12/2023
  08:30 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres?

  Ja u dient zich in te schrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres. Klik hier om u in te schrijven voor het congres.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over SNN/SNV

SchouderNetwerken Nederland (SNN) is het landelijk overkoepelende orgaan voor regionale schoudernetwerken van in schouderklachten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door geleidelijke uitbreiding over Nederland, van inmiddels 23 netwerken, hebben we bijna volledig landelijke dekking. Het doel van SNN is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten met schouderklachten.

Schoudernetwerk Vlaanderen (SNV) is een professioneel netwerk van kinesitherapeuten met een bijzondere interesse in de schoudergordel.

De netwerken organiseren samen een congres.

Over het Schoudercongres

Op vrijdag 15 december 2023 vindt het SNN/SNV Schoudercongres 2023 plaats.

Schoudernetwerken Nederland en Vlaanderen (SNN/SNV) zijn dé landelijk overkoepelende organisatie voor regionale schoudernetwerken van schouder-gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hun doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor schouderklachten.

Onderwerp, sprekers en meer informatie volgt binnenkort!

Programma

Het programma is op dit moment nog niet bekend.

Inschrijven

Inschrijven voor dit congres is op dit moment nog niet mogelijk.

Accreditatiepunten

Het is niet gelukt u de accreditatiepunten toe te kennen voor uw deelname aan het Schoudercongres van 10-6-2022. U kunt daarom hieronder uw gegevens achterlaten, zodat wij dit alsnog in orde kunnen maken.
 • PERSOONSGEGEVENS

 • ACCREDITATIE INFORMATIE

 • Indien u niet over dit nummer beschikt, kunt u 0000 invullen en indien gewenst na afloop van het event een deelname-certificaat bij ons opvragen.
 • Dit is nodig voor het opvoeren van uw accreditatiepunten.
  MM slash DD slash JJJJ
 • Mocht u nog een opmerking of vraag hebben dan kunt u die hier noteren. Indien nodig reageren wij daarop.

Ook interessant?