SNN/SNV – Schoudercongres 2022

 • Waar:
  Congrescentrum 1931
  Oude Engelenseweg 1
  5222 AA
  's-Hertogenbosch
  Nederland
 • Wanneer:
  10/06/2022 - 10/06/2022
  08:30 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:
  KNGF, Keurmerk (7 punten), NOV (6 punten)

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres?

  Ja u dient zich in te schrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres. Klik hier om u in te schrijven voor het congres.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over SNN/SNV

SchouderNetwerken Nederland (SNN) is het landelijk overkoepelende orgaan voor regionale schoudernetwerken van in schouderklachten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door geleidelijke uitbreiding over Nederland, van inmiddels 23 netwerken, hebben we bijna volledig landelijke dekking. Het doel van SNN is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten met schouderklachten.

Schoudernetwerk Vlaanderen (SNV) is een professioneel netwerk van kinesitherapeuten met een bijzondere interesse in de schoudergordel.

Over het Schoudercongres

Op vrijdag 10 juni 2022 vindt in Congrescentrum 1931 te Den Bosch het SNN/SNV Schoudercongres 2022 plaats.

Schoudernetwerken Nederland en Vlaanderen (SNN/SNV) zijn dé landelijk overkoepelende organisatie voor regionale schoudernetwerken van schouder-gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hun doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor schouderklachten.

De netwerken organiseren samen een congres met als thema “Gluren bij de buren”. Invulling van dit thema is “wat kunnen we leren van … “. Hierbij wordt gekeken naar andere disciplines, andere landen, andere vakgebieden, andere professionals.

Programma

Het congresprogramma wordt helemaal up-to-date gepresenteerd op een event-website: www.schoudercongres.nl. Daarnaast informeren wij de (potentiële) deelnemers via e-mailings.

Voor het Schoudercongres 2022 is een speciale website gemaakt. Op deze website vindt u onder andere meer informatie over het programma en de bijbehorende sprekers. U kunt bijvoorbeeld ook alle abstracts van de sprekers bekijken. Ga naar Schoudercongres.nl voor meer informatie over de sprekers.

Abstracts

Let op: Het is niet meer mogelijk om een abstract in te dienen.

In het programma zijn 10 plaatsen gereserveerd voor abstract presentaties. Wij nodigen u dan ook uit een abstract in te dienen. De abstracts worden geselecteerd door de wetenschappelijke commissie. Er worden 10 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Indien u wordt geselecteerd ontvangt u in ieder geval een gratis registratie voor het congres.

Richtlijnen:

 • Schrijf een Nederlandstalig abstract van maximaal 250 woorden.
 • De titel is kort en beschrijft duidelijk de aard van de studie.
 • Vermeld objectieve gegevens in het abstract, zodat de reviewers een adequaat oordeel over de studie kunnen vormen.
 • Vermijd afkortingen, tenzij deze éénmalig zijn gespecificeerd.
 • De abstracts moeten helder en begrijpelijk zijn voor een algemeen fysiotherapeut. We willen uw abstract graag in het Nederlands omdat we deze – na acceptatie – op onze website plaatsen die voor iedereen toegankelijk is.

Voorwaarden

 • Het is niet de bedoeling om uw resultaten over meerdere abstracts te verspreiden. Dien 1 abstract in en zorg ervoor dat dit abstract van de hoogste kwaliteit is.
 • U dient zich in te schrijven voor het congres voor 1 mei 2022.
 • Recente publicatie van het onderzoek is geen bezwaar.

 

Locatie

Het SNN/SNV Schoudercongres “Gluren bij de Buren” 2022 vindt plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Adres

Oude Engelenseweg 1

5222 AA

’s Hertogenbosch

Bereikbaarheid

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken. Vlak bij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931. Plan uw reis op www.9292.nl.

Taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straat-taxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk op het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen.

Parkeren

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Let op: bij 1931 is het niet mogelijk om met contant geld af te rekenen. 1931 is een pin-only locatie.

Parkeerkosten

Parkeren op het terrein van Congrescentrum 1931 zijn kosten aan verbonden. Een parkeerkaart kost € 8,-.

Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Ook interessant?

CCC Jaarcongres 2022
21/05/2022 - 21/05/2022 : Rotterdam