Schoudercongres 2022

 • Waar:
  Congrescentrum 1931
  Oude Engelenseweg 1
  5222 AA
  's-Hertogenbosch
  Nederland
 • Wanneer:
  10/06/2022 - 10/06/2022
  08:30 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:
  KNGF, Keurmerk, NOV

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over

Op vrijdag 10 juni 2022 vindt in Congrescentrum 1931 te Den Bosch het SNN/SNV Schoudercongres 2022 plaats.

Schoudernetwerken Nederland en Vlaanderen (SNN/SNV) zijn dé landelijk overkoepelende organisatie voor regionale schoudernetwerken van schouder-gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hun doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor schouderklachten.

De netwerken organiseren samen een congres met als thema “Gluren bij de buren”. Invulling van dit thema is “wat kunnen we leren van … “. Hierbij wordt gekeken naar andere disciplines, andere landen, andere vakgebieden, andere professionals.

Bereikbaarheid

Het SNN/SNV Schoudercongres “Gluren bij de Buren” 2022 vindt plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken. Vlak bij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Let op: bij 1931 is het niet mogelijk om met contant geld af te rekenen. 1931 is een pin-only locatie.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

Taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straattaxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk op het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen.

Programma

Het congresprogramma wordt helemaal up-to-date gepresenteerd op een event-website: www.schoudercongres.nl. Daarnaast informeren wij de (potentiële) deelnemers via e-mailings.

Inschrijven

U kunt hier registreren voor deelname aan het congres. Deelnamekosten bedragen € 150 voor leden van SNN en SNV.
Voor niet leden bedraagt registratie € 225. Studenten betalen € 120

Abstracts

Het indienen van een abstract kan tot 1 mei 2022.

In het programma zijn 10 plaatsen gereserveerd voor abstract presentaties. Wij nodigen u dan ook uit een abstract in te dienen. De abstracts worden geselecteerd door de wetenschappelijke commissie. Er worden 10 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Indien u wordt geselecteerd ontvangt u in ieder geval een gratis registratie voor het congres.

Richtlijnen:

 • Schrijf een Nederlandstalig abstract van maximaal 250 woorden.
 • De titel is kort en beschrijft duidelijk de aard van de studie.
 • Vermeld objectieve gegevens in het abstract, zodat de reviewers een adequaat oordeel over de studie kunnen vormen.
 • Vermijd afkortingen, tenzij deze éénmalig zijn gespecificeerd.
 • De abstracts moeten helder en begrijpelijk zijn voor een algemeen fysiotherapeut. We willen uw abstract graag in het Nederlands omdat we deze – na acceptatie – op onze website plaatsen die voor iedereen toegankelijk is.

Voorwaarden

 • Het is niet de bedoeling om uw resultaten over meerdere abstracts te verspreiden. Dien 1 abstract in en zorg ervoor dat dit abstract van de hoogste kwaliteit is.
 • U dient zich in te schrijven voor het congres voor 1 mei 2022.
 • Recente publicatie van het onderzoek is geen bezwaar.

Deadline voor het indienen van abstracts is 1 mei 2022.

U kunt zich hier inschrijven.

Ook interessant?